XLoveCam Review – Anmeldelse og alternativer

klik og læs mere...

Hvad er det gode ved XLoveCam?

Det er noget af en fornøjelse og fryd for øjet, når man kommer ind på XLoveCam's hjemmeside for første gang. Du bliver mødt af et design, hvor det er tydeligt, at fokus er på brugervenligheden og brugeroplevelsen. Først kan du se nogle udvalgte online modeller af forskellige nationaliteter, størrelser og udseende. Ude i venstre side kan du lynhurtigt navigere til lige den kategori, som du ønsker at se nærmere på.

Du kan godt kigge på cams uden at oprette en profil. Du kan endda sende beskeder via chatten uden at registrere dig - men så vil dit chatnavn blot blive eksempelvis "Gæst 25" - og desuden er der nok større chance for at få modellens opmærksomhed, hvis du  opretter en bruger. Ellers har modellen jo ingen chance for at kunne genkende dig igen.

Det koster heldigvis ikke noget at oprette en profil - men hvis du vil i privat show eller lignende, så skal du have erhvervet dig nogle Kredits. Har du købt kredits, kan du "shoppe" rundt blandt alle modellerne, til du støder på lige DEN, du vil se mere af...og så går det ellers løs!

XLoveCam har rigtig mange forskellige funktioner, og fokuserer i det hele taget meget på brugervenligheden af hjemmesiden. Udover det, så er hjemmesiden proppet med frække kvinder, mænd, par og transvestitter, der bare sidder og venter på at være se mere af dig, og vise sig frem for dig.

Uanset hvornår du besøger hjemmesiden, vil der være masser af modeller online. Selv tidligt om morgenen, vil du kunne finde smukke cam modeller, der leger foran sit HD-webkamera - så du kan nyde showet i høj kvalitet.

Hvis du ønsker at tilføje en model du har set til din favoritliste, men ikke kan huske navnet, så er der hjælp at hente. Du kan ganske simpelt klikke på "senest viste modeller", og så kommer hele listen frem.

Når du har oprettet en profil, så begynder alt det sjove. Du kan eksempelvis tilføje en model til din favorit-liste og få notifikationer, når de går online. Hjemmesiden tilbyder også cam2cam, så du kan vise dig frem for modellen også, og i kan lege og udforske sammen. Alle modellerne er søde mennesker, så de er også altid med på en venlig chat eller samtale, hvis det er det, du ønsker.

XLoveCam har en yderst avanceret søgemaskine, som du enormt simpelt kan benytte dig af. Hjemmesiden fungerer lynhurtigt, og er faktisk en rigtig pæn designet en af slagsen.

 

Hvad koster XLoveCam?

Som udgangspunkt skal du ikke have pungen op af lommen. Du kan ganske gratis kigge på de frække cam modeller, og endda skrive til dem - helt uden at oprette en profil.

Hvis du ønsker opmærksomhed fra de modeller du kigger på, bør du dog nok registrere dig - ellers står du blot som "Gæst", og modellen ved, at du ikke har oprettet en profil. 

Som mange andre Cam sider, er XLoveCam baseret på et Token-system. Det betyder, at hvis du vil i privat-show med en fræk model, så koster det X antal Tokens i minuttet. Der findes også andre features på siden, som kræver Tokens.

Modeller fastlægger selv deres minutpriser for privatshows, men langt de fleste ligger lige omkring 2$ i minuttet (under 15kr). Du vil dog støde på nogle, som vil have væsentligt mere, og du kan derfor ende ud i en lille ekstra omkostning, hvis du ikke passer på.

Hvilke sexede modeller finder man?

Hos XLoveCam finder du sexede modeller fra hele verden, i alle udseender og aldre, med hver sin smag og lyst. Du kan finde lækre par som knalder foran cam for dig, storpattede MILFS (eller storpattede unge kvinder), transvestitter, bøsser/lesbiske, shows med sexlegetøj, anal lege og meget mere.

Uanset hvad du skulle ha' lyst til at lege til/kigge på, så vil jeg gerne vove og påstå, at du kan finde det herinde - der er altid temmelig mange modeller online.

Alene nu når jeg skriver denne artikel, hvilket er midt på dagen, så finder du flere end 660 modeller online i det hele. Heldigvis kan du sortere og filtrere i dem alle, så du hurtigere finder dem, du vil kigge på.

Jeg har lagt mærke til, at der især er rigtig mange unge og frække kvinder herinde, hvor mange af dem har store patter. Det var måske værd at tjekke ud?

 

Hvad er de eventuelle ulemper hos XLoveCam?

Det er svært at finde deciderede ulemper, ved at benytte camsiden XLoveCam.

Langt de fleste modeller tager en ganske fornuftig pris for privat cam shows. Dog vil du møde nogle, der koster en del mere, og så kan det godt gå hen at blive en smule dyrt - men du kender altid prisen på forhånd.

Desuden kan den oversatte (danske) version være en smule svær at forstå - de har i hvert fald ikke fået det oversat professionelt. Du kan eventuelt benytte den engelske version, hvis dette går dig for meget på.


...her er nogle udvalgte cam-modeller


...her er nogle lækre alternativer til XLoveCam

#1

⁕ 650+ online

 • Chat med Webcam modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellers vibratorer
 • Tusindvis af modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

#2

⁕ 750+ online

 • Chat med Cam Modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellernes sexlegetøj
 • Tusindvis af frække modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#3

⁕ 820+ online

 • Frække Cams med modeller hele dagen
 • Styr pigernes sexlegetøj!
 • Frække amatør modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

#4

⁕ 1000+ online

 • Frække cam oplevelser i massevis
 • Se cam shows gratis
 • Masser af lækre nøgenmodeller online
 • Kan benyttes gratis betalt

#5

⁕ 470+ online

 • Private & sexede cam-shows
 • Bestem hva modeller skal gøre
 • Eksklusive og smukke modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

Konklusion

Den hurtige konklusion er, at XLoveCam er en rigtig god side med høj kvalitet, og mange lækre modeller. Som alle er klar til at lege frækt med dig - og for dig. Uanset om du ønsker at være fræk med en mand, kvinde, transkønnet eller et par - så kan du finde lige dét, du leder efter. Antallet af online modeller på ethvert givet tidspunkt temmelig højt, så du kan få stillet dine frække lyster uanset tidspunkt af døgnet.

Du bør helt bestemt give den et skud, så du kan se for dig selv - det kan jo være at den passer til netop dig, dine behov og din smag.


Tags

Anmeldelse, Camside, Review, XLoveCam


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>