Cam 4

Cam 4 - og en håndfuld andre, frække alternativer!

Hvad er det gode ved Cam 4?

En af de allerførste og vigtigste fordele ved at bruge cam 4 er, at der altid findes en masse modeller som er online - og klar til at lege med dig. Det er vel det vigtigste for en camside?

Derudover så er kvaliteten på de flestes webcams rigtig gode, og i særdeles høj kvalitet, så du kan få det hele med.

En anden fed fordel er, at du kan kigge på forskellige webcams uden at betale for noget (dog vil der være reklamer, og du kan på ingen måde bestemme hva' hun skal gøre for dig). Tilgengæld kan du være heldig, at der er en anden bruger, som smider en masse drikkepenge/tips til hende, og hun så begynder at lege vildt med sig selv.

Inde på Cam 4 finder du tonsvis af forskellige modeller. Lige fra eksklusive platin-blondiner, til store farvede kvinder, fra søde små thai damer til storpattede russiske milfs. Den vigtigste fordel må væres at sige den store diversitet, og selvfølgelig mængden af lækre modeller.

Noget andet smart ved Cam 4 er deres forskellige muligheder for medlemskaber. Den mest almindelige er, at købe såkaldte poletter (hvor du oven i købet for ekstra bonus ved første køb) - dem kan du så benytte til at købe privatshows ellers om drikkepenge.

Endnu en cool funktion er, at du kan læse meget mere om de forskellige modeller. Når en cam model er live, så kan du gå direkte  ind på hendes/hans profil, og så læse meget mere om personen.


Hvad koster Cam4?

Som nævnt, så er Poletter/Tokens den almindelige måde at betale herinde. Det foregår sådan, at du køber X antal poletter/tokens for X antal kroner - og så kan du bruge dem, som det passer dig.

Det koster poletter hos Cam4:

50 Tokens - 9.95$

150 Tokens - 18.99$ (50 bonus)

300 Tokens - 44.95$ (50 bonus)

550 Tokens - 84.95$ - (50 bonus)

1050 Tokens - 159.99$ (50 bonus)

Jeg vil helt klart anbefale dig, at købe 150 Tokens eller mere. For det første fordi du får 50 i bonus, men også fordi at 50 tokens kan bruges relativt hurtigt, hvis du kun køber for 9.95$!

Når du skal til at bruge dine Tokens, så kan du enten købe et privat-show af en model, eller du kan give hende drikkepenge. Et privatshow koster X antal Tokens i minuttet (modellen sætter selv prisen). Hvis du ikke gider have et privat-show, så kan du bruge drikke-penge funktionen. Stort set alle modeller har et "menukort", hvor der står hvad man kan få for sine drikkepenge. Det kan eksempelvis være, at hun vil sprede sine baller for 40 tokens, eller vil onanere sig selv til orgasme for 250tokens - det bestemmer modellerne også selv.

Hvilke sexede modeller finder man?

Spørgsmålet er snarere - hvilken slags model kan du ikke finde?

Som nævnt, så er der tusindevis af modeller herinde på siden, som er klar til at lege med dig. De har derfor implementeret en effektiv sorterings-funktion ved hjælp af Tags - som kan være "#latina #milf #teen #bigboobs #anal" og så fremdeles.

Det betyder: at uanset om du vil se storpattede brunetter, stramme og slanke blondiner, tattoverede red-heads eller måske et frækt par, så vil du kunne få stillet din lyst inde hos Cam 4.

Du finder desuden rigtig mange europæiske modeller herinde, men der er skam også en hel del fra Sydamerika og Asien.

Følg linket herunder, og find lige dét, du leder efter.

Hvad er de eventuelle ulemper hos Cam4?

Den første ulempe jeg lagde mærke til var, at der er en rimelig stor mængde reklamer herinde. Både på siden hvor alle cam-modellerne viser sig, men også når du er ved at se et (gratis) cam show. Hvis du ønsker at fjerne annoncerne, så skal du opgradere dit bruger til Guld CAM4, som koster knap 20$ om måneden. Dette sker dog ikke i et privat show.

Den næste "ulempe" er, at hvis du vil have den fulde oplevelse, så kan du ikke undgå at skulle betale for Tokens/poletter. Du behøver ikke et Guld CAM4 medlemskab, men hvis du ønsker eksempelvis et privat-show, så er du nødt til at punge ud.


...måske kan du lide nogle af disse modeller?


Se disse frække alternativer til Cam4

#1

⁕ 650+ online

 • Chat med Webcam modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellers vibratorer
 • Tusindvis af modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

#2

⁕ 1000+ online

 • Frække cam oplevelser i massevis
 • Se cam shows gratis
 • Masser af lækre nøgenmodeller online
 • Kan benyttes gratis betalt

#3

⁕ 750+ online

 • Chat med Cam Modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellernes sexlegetøj
 • Tusindvis af frække modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#4

⁕ 820+ online

 • Frække Cams med modeller hele dagen
 • Styr pigernes sexlegetøj!
 • Frække amatør modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

Jeg håber virkelig, at du kunne bruge nogle af disse informationer om Cam 4 til noget. Jeg har brugt adskillige timer derinde, for at for at finde ud af de forskellige muligheder de tilbyder. Ja, jeg gjorde det selvfølgeligt gladeligt. Jeg håber du vil følge med her på siden, hvor der jævnligt kommer nyt indhold - senest også om Webcam Sex og en anmeldelse af My Free Cams.

På gensyn!

Se alle de absolut bedste og mest populære cam sites i 2022!

>