BongaCams Review – Anmeldelse og lækre alternativer

BongaCams

Klik og læse mere...

Hvad er det gode ved BongaCams?

Camhjemmesiden BongaCams er hjemsted for tusindvis af lækre cam modeller, som kommer fra hele verden. Det generelle "tema" for modellerne er, at de slanger sig på cam direkte fra deres soveværelse eller sofaen. Det giver en ret unik atmosfære, og du kan finde rigtig mange forskellige kvinder (og mænd eller transvestitter).

Når du lander på forsiden, så bliver du præsenteret for en stor del af de modeller, som lige nu er online. Hjemmesiden kan måske se lidt "kedelig" ud, men det er blot fordi, der fokuseres på at levere en god cam oplevelse til de besøgende. Desuden har BongaCams fået oversat hele deres hjemmeside professionelt, så du kan ganske nemt læse (på dansk) hva' de forskellige cam piger kan lave for dig.

En af de fede ting er, at du ganske gratis kan se på de forskellige cams - dog kræver det en bruger, hvis du vil sende beskeder via chatten. Du skal også have en bruger, hvis du ønsker at gå i privat show, give drikkepenge eller lignende. Heldigvis er det MEGET nemt at oprette en, og hvis du er god på en computer, tager det under 1 minut.

Du bør altid kunne finde lige dét, du er interesseret i på denne side. Der er altid mange hundreder online på cams.

Selvom det ved første øjekast måske ikke ser sådan ud, så er BongaCams spækket med fede features og muligheder. Eksempelvis kan du meget nemt sortere i de modeller, der vises på din skærm. Først vælger du, om du vil se mand/kvinde/par/transseksuel - og så kan du efterfølgende sortere endnu mere specifikt.

Du kan også vælge at se cams i såkaldt "Spion tilstand" - som er en ret fed funktion. Det betyder, at du kan "spionere" på private sex shows. Derved kan du se og nyde live sex i modellernes private chatrum, hvor der også er andre seere.

En meget populær funktion er cam2cam, som du også kan benytte hos BongaCams. Cam2cam er en funktion, hvor dig og modellen kan se hinanden, og i kan derfor dyrke live sex med hinanden - det er virkelig frækt, og helt sikkert værd at prøve!

Langt de fleste af de frække kvinder har webcams i høj kvalitet - så du kan nyde dem i HD og med god lyd. Det giver en helt unik oplevelse, og det lyder næsten som om, at hun er lige ved siden af dig. Det er især fedt, hvis man laver en cam2cam session med en fræk model.

Noget af det fedeste er, at du helt gratis kan kigge på cams, og endda uden at oprette en bruger. Ønsker du at give modellerne drikkepenge eller hvis du vil have et privatshow, så skal du erhverve dig nogle såkaldte Tokens. De koster fra 0.11€ til 0.06€ per styk (du kan få mængderabat).

Hvad koster BongaCams?

Priserne hos BongaCams er ganske gennemsigte, og du finder ikke nogen skjulte omkostninger - det vil sige du bestemmer fuldstændig selv, hvor mange penge du har lyst til at bruge på cam og camleg.

Hjemmesidens priser fungerer ved hjælp af såkaldt Tokens, som er hjemmesidens 'valuta'. Du køber X antal tokens, og så kan du ellers benytte dem, som du har lyst. Tokens koster mellem 0.11€ og 0.06€ alt efter hvor mange du køber. Du har mulighed for at få nogle temmelig heftige mængderabatter, hvis du køber mange på en gang!

BongaCams har også nogle generelle priser for de forskellige cam/chat muligheder der er. Eksempelvis koster en Privat cam chat 60tokens i minuttet (hvor andre kan se Jeres leg via spion-tilstanden). En HELT privat camchat koster 90tokens i minuttet.

Vil du se cams i spion tilstand koster det 15tokens i minuttet, og en gruppe cam chat koster 30 tokens i minuttet.

Som sagt så er priserne aldeles gennemsigtige, og du kan på deres hjemmeside se meget mere.

Hvilke sexede modeller finder man?

Hos BongaCams finder du utroligt mange modeller online på ethvert tidspunkt, hvilket overraskede mig en hel del. Bare her på en mandag middag, hvor jeg har været inde og kigge, er der således flere end 1400 modeller online.

Du finder mange forskellige modeller herinde - lige fra kvinder og mænd, til par, transeksuelle og homoseksuelle, med mange forskellige nationaliteter. Du finder således både østeuropæiske kvinder, latina kvinder, piger med store/små patter, fyre til anal-leg, dildoleg, lesbisk show og meget mere. Jeg vil gerne udfordre dig: Er der noget du er interesseret i, som du IKKE kan finde derinde?

Du finder desuden også modeller, som er cam-modeller på fuldtid og ligner profesionelle modeller. Ligesom du finder søde piger/fyre, som kun er online engang imellem, med uskyldige looks og er ganske-amatør agtige at se på (dette er skam positivt ment!)

Hvad er de eventuelle ulemper ved BongaCams?

Det er småt med ulemperne på BongaCams, eftersom det hele er så gennemsigtigt. Den eneste 'ulempe' er, at det kan blive relativt dyrt, at se de frække piger i privat cam show - og selvfølgelig at det koster penge, hvis man vil tage del i alt det frække. 

Hvis du vil undgå at andre brugere kigger på Jer i 'spion-tilstand', så koster det endnu mere. Tilgengæld kan du jo også selv benytte dig af 'spion-tilstand'.


...her er et par udvalgte modeller fra Bongacams


...her er de lækreste alternativer til BongaCams

#1

⁕ 1000+ online

 • Frække cam oplevelser i massevis
 • Se cam shows gratis
 • Masser af lækre nøgenmodeller online
 • Kan benyttes gratis betalt

#2

⁕ 470+ online

 • Private & sexede cam-shows
 • Bestem hva modeller skal gøre
 • Eksklusive og smukke modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#3

⁕ 750+ online

 • Chat med Cam Modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellernes sexlegetøj
 • Tusindvis af frække modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#4

⁕ 650+ online

 • Chat med Webcam modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellers vibratorer
 • Tusindvis af modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

Konklusion

Konklusionen for BongaCams er, at det er en hjemmeside af høj kvalitet, med rigtig mange brugere fra hele verden. En af de åbenlyse fordele er selvfølgelig, at du kan se modellerne an gratis, inden du beslutter dig for at oprette en bruger.

BongaCams kan anbefales at bruge, hvis din cam oplevelse(r) skal være så høj som muligt, på grund af alle de forskellige funktioner, du finder. En af de unikke funktioner, som kan være rigtig fræk, er 'spion-tilstanden' hvor kun du ved, at du ser med.

Opsummeret er hjemmesiden et oplagt valg, hvis du vil have mange forskellige oplevelser, med smukke kvinder, mænd, par og transseksuelle fra hele verden - og de er kun et klik væk!


Har du en kommentar? Lad os dele erfaringer herunder!


Tags

Anmeldelse, BongaCams, Camside, Review


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>