Sådan bliver du Webcam Model & tjener 1000vis af kroner om ugen (2023)

Vil du gerne tjene masser af penge, på relativt få arbejdstimer? Og bliver du ikke skræmt af tanken om at vise dig frem på webcam foran andre? Så er det måske lige noget for dig, at blive webcam model/cam girl.

Denne udførlige guide viser dig, hvordan du bliver webcam model trin for trin, hvad du skal forvente, og hvordan du i det hele taget kommer godt igang med dette. Jeg har valgt at dele denne information ganske gratis, for at kunne hjælpe dem, der har lyst til at blive cam model (og jeg har vel nok 5 års erfaring med webcam modeller).

Hvis du overvejer at blive webcam model, så er det lige nøjagtig denne side (guide) du har brug for. Har du spørgsmål eller bekymringer, som du ikke har kunne finde svar på her, så er du mere end velkommen til at kontakte mig på hej@cameksperten.dk

Sådan bliver du webcam model

Der har faktisk aldrig været et bedre tidspunkt en nu, hvis du har lyst til at blive en cam model. Det er noget folk bruger rigtig mange penge på, og der bliver derfor lavet mange hjemmeside, hvor man kan blive cam model. Det betyder også, at hjemmesiderne vil gør alt hvad de kan, for at gøre det så attraktivt for dig, hvis du beslutter dig for at gøre det.

Nogle af de mest indbringende webcam modeller i verden kan godt tjene helt op til 500.000DKK om måneden – men det kræver selvfølgelig hårdt arbejde, at nå hertil. Det tager lidt tid at få sig en følgeskare.

Hvad er en webcam model?

Cam piger, eller webcam modeller, er kvinder der optræder live på webcam ved at udføre strip-show, onani, dildolege, ydelser relateret til fetischer og meget mere. Dem der kigger på betaler modellen for disse ydelser.

Idéen er så, at modellen streamer DIREKTE fra der, hvor hun nu er. Modellens seere er så i stand til at skrive, flirte og måske endda konversere/samtale med modellen. De kan give hende drikkepenge for at udføre en seksuel ydelse på webcammet, og hvis det er i et privat show, så er der stort set frit spil, så længe man er enig.

Webcam Model Sider – find den rigtige webcamside at bruge

Der findes mange forskellige webcamsider, hvor du kan oprette dig som model. Der findes derved også mange forskellige typer af webcam sider. Nogle fokuserer udelukkende på privat-show delen, hvor en seer skal betale X antal coins/credits for at være i privat show med dig. På andre sider kan det være ganske gratis for tusindvis af seere at kigge på dig, hvor de så skal sende dig coins/credits før du udfører noget seksuel på dit live show.

Bliv model hos Chaturbate

Ekstremt stort antal besøgende per måned

Gruppe-shows er meget populære

Gode muligheder for ekstra indtjening

Bliv model hos LiveJasmin

Professionel support til Modeller

Privat Live Shows er mest populært

Hjemmesiden præsenterer eksklusivitet

Bliv model hos BongaCams

Hjemmesiden har vundet mange præmier

En ekstremt populær Live Cam hjemmeside

Både privat shows og gruppe shows!

TIP – Du kan med fordel også oprette en Premium Snapchat eller en bruger hos OnlyFans, hvor du kan sælge endnu mere materiale til dine følgere og seere

TIP – Prøv eventuelt de 3 forskellige sider og tjen nogle penge og se, hvilken en du aller bedst kan lide.

Hva skal du bruge, for at komme igang som webcam model?

Dette kan du betegne som begyndelsen på en indkøbsliste over ting du skal bruge, før du kan komme igang som online webcam model. For at komme godt igang, skal du som udgangspunkt bruge 3 ting:

 

En computer eller en bærbar computer: Dette har du højst sandsynligt allerede. Du skal bruge en computer før du kan gå igang. Du skal installere en eller flere stykker software fra den webcam side du vil være model hos. Din computer skal helst være med styresystemet Windows, og så anbefales det, at den har mindst 4GB ram, for at kunne håndtere softwaren.

Et webcam i høj kvalitet: Det er desværre ikke nok, at benytte webcammet som allerede sidder i din bærebare computer. Jeg vil vove og påstå, at der er stort set umulgt at opnå succes som webcam pige, hvis du viser dig frem på et grynet webcam (Det er der ingen, som vil kigge på, når der er 1000vis af andre piger, med webcams i høj kvalitet). Det anbefales at du erhverver dig et, som kan optage i minimum 1080P. 

Internet med høj hastighed: Dette har du måske også allerede, og det er også en af de vigtigste ting. Hvis din forbindelse er så lav, at dit live webcam show begynder at lagge, eller kvaliteten bliver dårlig ofte, vil seerne forlade dit show. Dette taber du penge på; det betaler sig hurtigt at investere i internet med høj hastighed.

Derudover bør du også have nogle forskellige sexede outfits, som du kan benytte, mens du er live på dit webcam. Seerne vil gerne undgå at se på det samme hver dag, så hvis du erhverver dig en masse frække outfits, vil du kunne holde fast i flere seere. Mange webcamsider tilbyder seerne at “styre” sexlegetøjet (oftest en vibrator) ved at give dig drikkepenge, og dette giver dig mulighed for mange tjene en del ekstra penge. Sådan en lyd-aktiveret vibrator kan du få for ca. 100$, alt efter hvilken model du vælger.

Hvad er en lyd-aktiveret vibrator (teledildonics)?

En af de mest kendte er en Lovense. Dette er innovation og teknologi på højt niveau – kaldet teledildonics. I bund og grund er det en dildo, hvor du selv kan programmere/tilpasse kraften af vibrationerne. Det er også muligt at fjernstyre den langt væk fra, så du kan benytte den sammen med chaturbate og dine følgere, eller med din kæreste.

SMART: Inde på denne side kan du downloade en “Startpakke” fra Lovense, som er fuldstændig dedikeret til dem, der skal igang med at være webcam model. Du får alt den software du skal bruge, så du faktisk er klar til at gå igang, lige når du har lyst.

Inde på deres hjemmeside tilbyder de også ganske god kundeservice, og du kan se nogle videoer inden du beslutter dig for noget – så kan du lige se hva’ det er for noget.

Indret et dedikeret område, til når du er live som webcam model

Du vil uden tvivl skulle bruge lang tid foran det webcam. Derfor er det uden tvivl noget af det vigtigste, at du er fuldstændig komfortabel der hvor du befinder dig. Det nytter ikke noget at sidde på en skammel, hvis du skal sidde og vise dig frem og være sexet, og give dine seere et godt show.

Det første du skal huske på er dog, at værne om dit privatliv. Husk på netop disse tips, når du skal indrette dit webcam rum/sted:

  • Fjern ALLE ting/objekter/dokumenter, så INGEN kan se dem på dit cam. Vis heller ingen private billeder – fjern alt, som kunne give ledetråde om din præcise lokation
  • Træk gardinerne ned/for, så det er umuligt at kende din location, ved at se ud af dem
  • Sørg for, at dine seere ikke kan blive distraheret af noget som helst. Lad ikke et fjernsyn køre bag ved dig, og gem vægmalerier væk og lignende. Dine seere skal kun fokusere på DIG og DIT show, så du kan tjene flere penge.

Hvorfor anbefaler jeg disse sider, til dem der vil være webcam model?

Disse 3 hjemmesider tilbyder nogenlunde samme produkt til seere og besøgende, men de gør det på forskellige måder. 

Chaturbate er en af de absolut største webcam hjemmesider. Der kommer hver måned RIGTIG mange besøgende, og du har derfor mulighed for at tjene rigtig gode penge. På mange af de populære live webcam shows kan man finde mange tusinder seere (nogle gange helt op til over 15.000). Det giver sig selv, at hvis du har SÅ mange der kigger på dig, så vil der uden tvivl ryge masser af trikkepenge/tips til dig, og du tjener derved penge.

Et rigtig godt tip: Hvis du vil benytte Chaturbate, kan du med fordel erhverve dig en Lovense. Den kan hurtigt og nemt installeres til, at når en seer sender X antal drikkepenge, vil den vibrerer i X antal tid. Det giver motivation og seerne lyst til at give dig flere drikkepenge. Det virker!

Chaturbate tilbyder dig faktisk også en ganske fornuftig kommission for dit arbejde. Som udgangspunkt tjener du cirka 0.05$ for hver enkel (1) token du tjener, og det kan altså godt gå hurtigt. Jeg overværede engang en fyr smide ca 7000tokens på under 10 minutter til en enkelt model. Det er 350$. Rimelig god timeløn.

Det er også muligt for seere at købe et privatshow med dig, og du har mulighed for selv at sætte din pris, så det bliver din tid værd.

LiveJasmin er også en enormt populær webcam hjemmeside – og faktisk en af de mest besøge hjemmesider i HELE verden (Har i en del år været i top 50, hvis man spørger Alexa, et verdensomspændende Internet analyse firma). Du har derfor også mulighed for at tjene rigtig mange penge, hvis du formår at blive en ganske populær webcam model her hos LiveJasmin – med alle de besøgende, som hjemmesiden får.

Hos LiveJasmin er der udelukkende fokus på private oplevelse – altså stort set modsat af konceptet hos Chaturbate. Seere har mulighed for at modellerne an (gratis), inden man går ind i et privat show. Her er det bestemt en fordel, at friste de seere, der kigger med gratis. Man skulle gerne kunne lokke dem til at købe et privat show med dig, jo.

LiveJasmin kan man kalde for et “eksklusivt” sted. Du kan med fordel stadse dig godt op – på med din sexede make-up, et lækkert outfit og tilsidst noget sexet undertøj. Størstedelen af modellerne gør dette, og det er efterhånden også dét, som langt de fleste besøgende kommer efter. (Det forventer hjemmesiden faktisk også – de værner om deres brand/identitet).

Inde hos LiveJasmin har du mulighed for at tilbyde live-shows fra mobilen, imens du holder den i hånden. Dette giver muligheden for seere at få en ekstraordinær oplevelse, som føles meget mere personlig. Det er faktisk en rigtig populær måde at tilbyde live webcam på efterhånden. (Bemærk: Deres hjemmeside er oversat til dansk, men den er vidst ikke blevet gennemlæst af en, som snakker flydende dansk. Benyt eventuelt den engelske version).

BongaCams er også en af de mest populære cam sider i hele verden. Uanset hvornår du vælger at være live på dit webcam, så vil du her kunne få rigtig mange seere.

Her benytter de (ligesom Chaturbate) en indtjenings-model, hvor seere kan smide drikkepenge til modellen. 

Hos BongaCams har seerne også en stor lyst til at se privat-shows, som du har mulighed for at tjene rigtig meget på. De har en funktion der hedder, at brugerne kan se et privat show i såkaldt “Spion-Tilstand”. Det fungerer ligesom et almindeligt privat-show. En person vil gerne have et privat-show af dig, og vælger den mulighed der hedder, at Spion-Tilstand er muligt. Det betyder så, at andre brugere kan kigge med, til en langt lavere pris, end hvis de købte deres eget show.

Brugerne har også mulighed for at købe et Privat show UDEN mulighed for at blive “spioneret” på af andre brugere, som de så skal betale ekstra for.

Maksimer din indtjening for dit live webcam show arbejde

De penge du tjener i løbet af en webcam session, vil højst sandsynligt blive din primære indtægtskilde. Der findes dog masser af muligheder for at øge indtjeningen – og det er ganske ligetil at udnytte. Her kommer nogle tips til at maksimere din profit.

→ Lav en “show-kaldender”, og overhold den konsekvent

Det ses hos rigtig mange webcam modeller, at en stor del af deres indtjening kommer fra faste følgere. Det vil sige brugere/seere, der ser på dig hver gang de har mulighed. Jo flere der følger dig fast, jo større kan din indtjening blive.
Her er det dog vigtigt, at du prøver at være uforudsigelig i dine webcam shows. Jo bedre du er til at variere dig i udseendet (påklædning eller parykker eksempelvis), jo større er din chance for at de faste følgere bliver hængende.

Beslut dig for en tids-plan du vil følge. Hvis dine faste seere “skuffes”, og forventer du kommer online uden at du gør det, så finder de sig hurtigt en anden at kigge på (og bruge deres drikkepenge på).

→ Din påklædning skal gerne være forskellig og varierende

Som nævnt foroven, så er din påklædning noget af det første, seere vil lægge mærke til. Har du det samme tøj på 7 sessioner af gangen, kan det være, at en del vil finde det kedeligt. Prøv at være så attraktiv som muligt, så mange mennesker som muligt

Det vil sige: Nogle mænd kan lide lange læderstøvler. Andre kan bedre lide et par stiletter. Nogle kan bedst lide en sort påklædning, andre kan lide en påklædning med lysere farver. Jo mere du varierer din påklædning, jo flere vil lægge mærke til dig.

→ Lyset når du laver webcam shows

Det er enormt vigtigt, at brugerne kan se dig. Det kræver nødvendigvis ikke et professionelt oplyst Foto-Studie, men prøv dig frem med forskellige lysindfald. Du kan med fordel købe en lampe (eller flere) til netop dette formål, så brugerne ikke bliver snydt for noget. Prøv det af et par gange, inden du sætter det hele igang, så du er sikker i din sag.

→ En variation af sexlegetøj

Ligesom med påklædning, så er dine seere altid interesseret i noget forskelligt, når det kommer til sex. Kort fortalt: Jo mere forskelligt sexlegetøj du har, jo flere fantasier/fetisches kan du opfylde hos brugerne – og jo flere penge kan du tjene.
Uanset hvor du opretter dig som webcam model, så har du mulighed for i din profil at nævne, hvilke ting du kan opfylde (anal, sprøjt, oral, onani og så fremdeles).

Du skal selvfølgelig ikke anskaffe dig noget sexlegetøj, som du ikke vil være komfortabel med at bruge. 

Tjen endnu flere penge som webcam model EFTER dine shows

Du har også ganske gode muligheder for at tjene flere penge, selvom du ikke er live på et webcam show. Kort fortalt kan du sælge nøgenbilleder, frække videoer, telefon sex, Snapchat porno eller endda dine brugte trusser.

Nøgenbilleder & frække videoer

Der findes efterhånden ganske mange platforme på internettet, hvor du (ganske diskret) kan sælge nøgenbilleder og frække videoer af dig selv. Du kan eksempelvis læse mere om OnlyFans, som er en meget populær platform.

Telefon sex

Telefonsex er ikke ligefrem noget nyt, men det er stadig en rigtig god forretning. Hos nogle (danske udbydere), skal brugerne betale fra ca. 29kr i minuttet, så du vil have mulighed for en rigtig god indtjening. Se eventuelt mere hos Telefonsex24.

Snapchat porno og snapchat premium

Noget nyere er muligheden for at kunne sælge frækt indhold til dine følgere over snapchat. Mange vælger at lave forskellige ‘pakker’ – eksempelvis 5 “private” nøgenbilleder for 25$.

Du har ligeledes mulighed for at lave en såkaldt Premium Snapchat. Her kan dine følgere, mod betaling, få adgang til en Snapchat bruger du har lavet, hvor du så jævnligt smider frækt indhold op. Det tager ikke særlig lang tid – især ikke, hvis du alligevel er igang med at være live på dit webcam.

I bund og grund handler det hele om at have faste følgere. Det er dette, som sikrer dig en kontinuerlig indkomst, og det er her, du har mulighed for at få tjent rigtig mange penge. Bemærk dog, at det kan tage lang tid at få samlet en følgerskare sammen.

Det kan også tage en del tid før der kommer noget nævneværdig indtjening. Det vigtigste at huske på er dog: Bliv ved. Hvis du virkelig ønsker at tjene tusindvis af kroner om ugen på dette, skal du blive ved. På et tidspunkt kommer succesen til dig.

Hvem kan blive webcam model?

Spørgsmål er snarere: Hvem kan IKKE blive webcam model?

Uanset hvem du er, kan du blive webcam model, så længe du er over 18 år, og du selvfølgelig ikke tvinges til noget. Der findes så mange forskellige smage/fetishes/fantasier og meget mere omkring sex, at uanset dit udseende og køn, vil du kunne blive webcam model.

Det er dog et faktum, at hvis du er en ung, smuk og yderst tiltrækkende kvinde, så har du større chance for at tjene flest penge, på dit arbejde. Størstedelen af de besøgende på webcam-siderne er heteroseksuelle mænd, der vil kigge på unge, smukke kvinder.

Bliv mandlig webcam model

Du har dog rigtig gode muligheder også som mandlig webcam model. Husk dog på, at det som oftest vil være andre mænd, der kommer og kigger på dine webcam shows. Som en sand webcam model bør det dog ikke gøre den store forskel, om det er kvinder eller mænd, der kigger på dig.

Hvis du ikke tænder på mænd, og har lidt svært ved at opretholde din erektion, kan du jo eventuelt sætte noget porno på, som seerne ikke kan kigge på.

Bliv webcam model som et par

Er I et par, som ønsker at afprøve karrieren som webcam model, er der også rigtig mange muligheder. I min erfaring er der ofte mange par, som tjener rigtig mange penge på deres shows.

Seerne har jo mulighed for at visuelt få opfyld nogle seksuelle fantasier, som de måske ikke kan finde i pornoens verden. Som et par kan det også være en måde at pifte forholdet (og i særdeleshed sexlivet op).

Bemærk: Ofte vil det være kvinden, som er centrum i webcam shows med en mand og en kvinde. Ligesom det er i mange pornofilm, hvor manden er en slags “kødelig dildo” – men man bestemmer jo helt selv, heldigvis, hvordan man vil gøre det.

Bliv webcam model som transkønnet/transperson

Som transkønnet/transperson har du også masser af muligheder for at tjene penge som webcam model. Der er utroligt mange brugere, som er seksuelt tiltrukket af transkønnede personer, og derfor vil betale godt med penge, for at se noget frækt.

Som transkønnet har du muligvis en fordel i denne webcam-verden: Din konkurrence er ikke lige så hård, som de andre kan være. Der (selvfølgelig) ikke ligeså mange transkønnede personer i denne verden, som der er mænd og kvinder. Der er altså færre webcam modeller, og dette giver dig en rigtig fornuftig mulighed.

Ekstremt stort antal besøgende per måned

Gruppe-shows er meget populære

Gode muligheder for ekstra indtjening