Real Life Cam

Real Life Cam

...og en masse lignende, frække internetsider, du kan spille den af til!

Hvad er Real Life Cam?

Real Life Cam er ikke ligefrem noget nyt, men det er bestemt frækt og i en liderligheds-klasse for sig. Det foregår ved, at der i et hus (eller lejlighed) er installeret en masse kameraer, som streamer direkte til seerne. Dem i boligen er selvfølgelig udemærket klar over det - og de nyder det. Voyeur kan man vel også kaldet det - voyeur TV, altså hvor liderlige par (eller singler), elsker at blive kigget på, imens der kneppes, suttes og slikkes.

De nyder eksempelvis at gå igang med en kneppe session lige foran real life cam, så både de og seerne kan nyde det. Det kan være, de har en onani session i badet hvor de onanerer hinanden, eller måske inviterer endnu en gæst med. Hvem kan ikke lide at se en pik blive suttet og slikket af 2 kvinder? Eller en kvinde blive mundkneppet, imens hun penetreres bagfra? Jeg kan i hvert fald godt.

Real Life Cam er lidt af et unikt koncept, hvor man kan sammenligne det lidt med "Big Brother". Med Real Life Cam kan man dog se det hele - lige fra kys til analsex, og fra blowjobs til at kneppe et par fødder - uanset hva' man er til.

Ydermere kan du på forskellige sider se hva' beboerne kan lide seksuelt, hvilke stillinger de boller mest i og meget mere. Du finder også information om hvornår der somregel forekommer noget lækkert sex - man gider jo ikke sidde og vente i en evighed...

Hvad er fordelene ved Real Life Cam?

En af de største fordele  er helt klart mængden af aktivitet herinde. Du finder altid nogle steder, hvor de har tændt for deres real life cams. Det betyder, at uanset hvilket tidspunkt du har lyst til at se på de frække mennesker, så vil der være noget for dig.

En anden fordel er, at du har mulighed for at se tidligere optagelser med et af medlemskaberne. Her gemmes de frækkeste og mest sexede optagelser, som er foretaget hjemme hos "deltagerne". Det er herinde, at du kan se de frække seancer - dem hvor kropsvæskerne flyver, orgasmerne kommer i flæng, og der leges hedt som var der månedsvis til, at det skulle ske igen.

Desuden har du mulighed for at vælge mellem forskellige personer. Du kan vælge mellem at få vist life cams for par, folk der bor sammen (singler), udelukkende piger - eller par som er på ferie (her er der ofte flere der leger sammen).

Du har også nem mulighed for at vælge imellem de forskellige kameraer, så du kan se områderne/personerne fra flere forskellige vinkler, i de forskellige rum.

 

Hvad koster det?

Afhængig af hvilken hjemmeside du benytter, så koster det lidt forskelligt. Her viser jeg dig priseksempler på RealLifeCam.com

Her har de forskellige medlemstyper, som er deciderede medlemskaber.

Standard-medlemskab, som giver dig adgang til en del af funktionerne:

30 dage → 19.95€
90 dage → 54.95€
180 dage → 99.95€

Derudover har de også et Premium + Replay medlemskab:
30 dage → 44.95€
90 dage → 99.95€
180 dage → 179.95€

Du kan inde på hjemmesiden læse mere om de forskellige funktioner, du får med i medlemskaberne. Der er mange!

Er der nogle ulemper ved RealLifeCam?

Som så meget andet, kan der godt nævnes et par ulemper ved at benytte RealLifeCam. Eksempelvis kan det nævnes, at du kan næsten ikke se noget frækt overhovedet, uden at erhverve dig et medlemskab - som ikke er helt billigt, hvis du vil have alle mulighederne med (og især de frække replays, kræver det dyrere abonnement).

Det bringer mig til den næste potentielle ulempe - medlemskaberne. Det billigste medlemskab koster 19.95€ for en enkelt måned - hvilket kan anses for at være en hel del, når man tænker på, det er det billigste. Man skal helt op og betale 44.95€ minimum for at kunne se tidligere shows/optagede shows, hvilket begynder at blive en smule dyrt.

Klik her for gå til RealLifeCam

....kunne en af disse lækre modeller være i din interesse?

...Eller måske du er interesseret i en af disse (frække) alternativer til Real Life Cam?

#1

⁕ online

 • Altid masser af live voyeur cams
 • Et gigantisk arkiv at tidligere sex scener
 • Gennemskuelige medlemspriser
 • Kan benyttes gratis og betalt

#2

⁕ online

 • Se frække mennesker i deres hjem 24/7
 • Adgang til gratis og betalte replays
 • Forholdsvis billigt medlemskab
 • Kan benyttes gratis og betalt

#3

⁕ online

 • ALTID real life cams online!
 • Adgang til gratis og betalte replays
 • Yderst brugervenlig hjemmeside
 • Kan benyttes gratis og betalt

Læs mere om disse Real Life Cam alternativer lige herunder


Voyeur House - Mulighed 1

Voyeur House er et glimrende alternativ til RealLifeCam, hvis du ønsker at se på mennesker der slikker fisse og sutter pik i hverdagen. Her finder du bestemt ikke nogen skuespillere eller deciderede porno modeller - en ting finder du dog med garanti. Masser af liderlige mennesker, der elsker at onanere, kneppe og slikke hinanden. Alle beboerne er vilde med tanken om, at seere kigger med på deres kropslige udskejelser.

Hvis du elsker at spille pik til voyeur, og kigge på andre mennesker i deres dagligdag og alt hva' det indebærer, så er Voyeur House lige noget for dig. Herinde finder du masser af par, singler og samboende mennesker, der elsker at vise sig frem for alle deres seere. Det er tydeligt at det tænder dem!

Inde på hjemmesiden er der også optagelser af tidligere sex-situationer. Her finder du en yderst overskueligt oversigt over kategorierne - du kan eksempelvis kategorisere efter blød/hård sex, sex fester, lesbiske, analsex, cumshots, oral, fisseslik og meget mere - jeg er 100 på, at du kan finde noget, som du kan spille den af til.

Der er tilmed også en rigtig nem oversigt over de boliger, hvor kameraerne LIGE NU er live - og på hvilke, du finder nøgenhed og decideret sex, hvilket virker rigtig godt. Jeg kan især anbefale denne side, hvis du er til smukke piger der slikker hinanden til orgasmer. Jeg så på et af Real Life Cams'ne for noget tid siden, hvor 4 piger spillede twister... Det endte ud i noget af det frækkeste lesbiske sex, jeg har set længe.

Også herinde finder du ganske overskuelige og gennemsigtige priser!

Hvad koster VoyeurHouse.tv ?

Herunder kan du se priserne på de forskellige medlemskaber.


Camarads - Mulighed 2

Endnu en yderst populær spiller (hehe) på denne Real Life Camera bane er Camarads. Denne er faktisk en af mine favoritter. Herinde finder du også rigtig mange forskellige par/singler/samboende, som elsker at vise sig frem og lege med sig selv (og andre) foran kameraerne i boligen. Der findes ikke mange ting som er frækkere, end at "udspionere" på lækre kvinder der kneppes? Det skulle vel lige være, hvis man selv deltog...Anyways, den er i hvert fald en spiller værd!

Camarads er en ekstremt populær side indenfor Real Life Cam verdenen, og det er ikke uden grund. Herinde kan man se nogle af de frækkeste par kneppe med hinanden - og andre. Ofte inviteres der en ekstra mand/kvinde med.

En af mine yndlingsting ved denne side er, at man kan genafspille forskellige videoer - altså optagelser, hvor beboerne/deltagerne har bollet med hinanden. Det er tydeligt, at de elsker at blive set på af alle seerne. For det meste bliver deres sexuelle udskelejser gjort foran et eller flere af kameraerne.

Noget af det frækkeste er, at man kan se, hvor meget de tænder på det. Hvad begynder som film-hygge, ender ofte ud i hård sex, med stive pikke der bliver presset op i våde fisser. Mmmh.

Desuden har de ekstremt mange optagelser fra tidligere, som du kan afspille til enhver tid, når du har lyst til at tilfredsstille dig selv. Det kræver blot et medlemskab.

Hvad koster Camarads.com ?

Herunder kan du se priserne på de forskellige medlemskaber.


VoyeurHouse.com - Mulighed 3

Selvom navnet næsten er det samme som mulighed 2 - så er det altså ikke det samme. VoyeurHouse.com er en af de mindre kendte og nyere Real Life Cam hjemmesider - men den er bestemt et kig værd. Hjemmesiden præsenterer masser af nøgne mennesker i på deres Voyeur kameraer..og de er godt nok vilde med at kneppe, skulle jeg hilse og sige. Du kan ikke gå ind på siden, uden at få smidt patter, fisse og sex lige i hovedet. Lækkert, ikke?

Den sidste af mine anbefalinger hedder VoyeurHouse.com (Mulighed nr 2 hedder VoyeurHouse.tv). Herinde har jeg kigget på beboerne tonsvis af gange, og det giver sku altid en udløsning. Der er så mange frække kameraer at vælge imellem, at man ikke engang kan nå halvdelen.

Hvis du investerer i et medlemskab, har du endda mulighed for at skrive med de forskellige beboere herinde. Du kan eksempelvis spørge om de har lyst til noget bestemt - som for eksempel at kneppe i en bestemt vinkel foran et af kameraerne. Du kan "styre" showet, så at sige.

Herinde er der fyldt med shows som du kan genspille - altså optagelser fra tidligere tidspunkter, hvor beboerne har bollet på kryds og tværs. Mængden er enorm, kan jeg fortælle dig. 

Forresten: Du kan få ganske gode fordele hvis du opretter en profil (Tokens - så du kan købe tidligere optagede shows!)

Hvad koster VoyeurHouse.com ?

Herunder kan du se priserne på de forskellige medlemskaber.

Se alle de absolut bedste og mest populære cam sites i 2022!

>