Jerkmate – og Sexede Alternativer →

Jerkmate

klik og læs mere...

Hvad er det gode ved Jerkmate?

Jerkmate er i de seneste par år blevet enormt populære hos mange brugere, og det er der flere årsager til. De tilbyder unikke oplevelser til sine brugere og besøgende - en oplevelse lidt ud over det sædvanlige!

Herinde finder du tusindvis af amatør-cam modeller (piger, fyre, transpersoner), du kan lege med. Der findes forskellige måder at nyde modellerne på, som jeg vil forklare nærmere om.

For det første kan du ganske gratis åbne for modellernes live-shows, ligesom alle andre brugere kan. Her kan modellen så have forskellige priser på at udføre forskellige aktiviteter. Det er yderst sjældent at du ser noget nøgenhed fra modellerne, uden at en eller flere brugere har givet hende X Gold (det samme som tokens/poletter). Et eksempel kunne være, at der sidder en hammer lækker kvinde med store bryster i en stram BH. Hun kan eksempelvis vise sine store patter, hvis en eller anden giver hende 15gold i drikkepenge, eller vise sin røv for 10 gold. Det er modellerne selv det sætter priserne.

En fed feature/mulighed hos Jerkmate er deres forskellige typer af shows. Der findes Gold shows, som er de mest almindelige. Her er der en gruppe af brugere, som hver bidrager med Gold. Modellen har inden da sat et mål for antal Gold, før showet udføres. Hvis dette mål indfries, så får alle dem, der har bidraget, lov til at se med på Gold showet. (Hvis målet ikke nås og modellen annullerer og du har bidraget, så får du dine Gold retur).

Derudover findes der både Privat chat og Exclusiv chat. I Privat chat er det dig og modellen, som kan chatte med hinanden. Tilgengæld har andre brugere mulighed for at "spionere". I en exclusiv chat er det dog udelukkende dig og modellen, som kan skrive med hinanden, og ingen andre kan se hvad der foregår.

En af de frækkeste cam chat shows (syntes jeg) er Cam2cam. Ved am cam2cam privat chat kan du se modellen, og modellen kan se dig. Det giver en yderst fræk oplevelse, og kan være genstand for mange frække oplevelser - det giver en meget mere virkelighedstro oplevelse!

En af de væsentligste fordele er selvfølgelig også antallet af medlemmer herinde. Der er tusindvis, og du finder altid flere end rigeligt online, til at få tilfredsstillet dig selv. Modellerne er altid venlige og gode personer, og stort set altid klar på en lille chat. Jeg har i hvert fald aldrig oplevet andet - så længe man selv opfører sig ordenligt selvfølgelig.

Du har mulighed for effektivt at sortere i alle disse modeller - ganske effektivt. Sorteringen kan ske enten efter kategori, køn, og efter tags (nøgleord), som modellerne har valgt at placere i deres profiler/shows.

Hvad koster Jerkmate?

Som altid så afhænger prisen generelt af, hvor meget du har lyst til at bruge. 

På hjemmesiden bruger man en valuta der kaldes for Gold. Det vil sige, at du skal konvertere dine rigtige penge til Gold, og så kan du bruge Gold som betaling for shows mm.

Det er ganske nemt at huske på hvor meget man bruger, eller hvad det koster - for herinde er 1 gold det samme som 1€. (ca 7.50kr).

Det virker også ganske nemt. Du tilføjer et betalingsmiddel (kreditkort, paypal eller lignende) til din profil. Når du så vælger at donere, så trækker den pengene fra dit betalingsmiddel.

Jerkmate giver dig også en fin betalingshistorik, der viser alle dine seneste betalinger - så det er heldigvis ganske nemt at holde styr på.

Hvad modellerne tager for de forskellige ydelser/shows er forskelligt, da modellerne selv sætter dem. Du kan for det meste altid se en Gold menu inde i showet, så du på forhånd ved, hvad du kan få.

Prisen for et privatshow er også meget forskellig, alt efter hvor eksklusive og populære modellerne er. Jo mere populær en model er, jo mere koster et privat show per minut. Her får du nogle eksempler:

Eksklusiv chat med en populær og ganske eksklusiv domina-kvinde: 6.98€ per minut

Eksklusiv chat med mindre populær kvinde i kategorien BBW: 3.49€ per minut

Eksklusiv chat med hårdt pumpet homoseksuel fyr: 3.49€ per minut.

Som udgangspunkt kan du regne med at prisen er over 3€ per minut for laaangt  de fleste modeller.

Hvilke sexede modeller finder man?

Jerkmate har et kæmpe stort udvalg af frække modeller - lige fra mænd, kvinder og transpersoner, som er klar til at være frække med dig.

Du finder modeller fra mange forskellige steder her i verden, dog er langt de fleste modeller fra USA og omkringliggende nationer som Canada og sydamerikanske lande, østeuropæiske lande og en hel den fra England også. Så hvis du er på udkig efter noget eksotisk, så kan du helt sikkert finde det herinde.

Derudover er der også stor variationer i modellernes udseender. Eksempelvis er der modeller som er modne af alder, store kropsstørrelser (bbw), store/små bryster, teens 18+, muskuløse, latinaer, behårede fisser, redheads og meget mere. Du kan oven i købet filtrere modellerne efter dette også.

Hvad er de eventuelle ulemper?

Langt de fleste hjemmeside har nogle ulemper, og det har Jerkmate også.

Først og fremmest er du højst sandsynligt nødt til at bruge penge, hvis du håber på at se noget som helst frækt.

En anden ulempe er, at du skal indtaste et betalingsmiddel ved oprettelse af din profil. Der er ikke noget at være nervøs for, da det er et ganske legitimt firma, men det er stadig en ulempe, at man er nødt til at gøre det.

Derudover er der ikke så mange ulemper at finde - kvaliteten af hjemmesiden er generalt rigtig høj.


...måske kan du lide en af disse udvalgte Jerkmate modeller?


Her er de bedste Jerkmate alternativer

#1

⁕ 650+ online

 • Chat med Webcam modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellers vibratorer
 • Tusindvis af modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

#2

⁕ 750+ online

 • Chat med Cam Modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellernes sexlegetøj
 • Tusindvis af frække modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#3

⁕ 470+ online

 • Private & sexede cam-shows
 • Bestem hva modeller skal gøre
 • Eksklusive og smukke modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#4

⁕ 270+ online

 • Private & frække cam shows hele dagen
 • Shows med kendte porno modeller
 • Kontroller modellernes sex legetøj
 • Kan benyttes gratis betalt

#5

⁕ 820+ online

 • Frække Cams med modeller hele dagen
 • Styr pigernes sexlegetøj!
 • Frække amatør modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

Jeg håber, at du kunne bruge nogle af disse informationer om Jerkmate til noget fornuftigt - og i bedste fald gøre, så du bestemmer dig for enten at oprette dig eller lade være. Jeg har brugt siden en del gange, og syntes jeg ville dele min viden og erfaringer med dig.

Her på siden har jeg skrevet masser af artikler om cam-hjemmesider. Hvis du har lyst til at læse mere som dette, kan jeg anbefale dig eksempelvis at læse mere on BongaCams, Chaturbate eller måske bare lidt mere om webcam piger i det hele taget.


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>