SPØRGSMÅL OG SVAR OM LIVE CAMS

Der findes mange spørgsmål, tvivl og fordomme om dét, at dyrke live cam sex eller at se på frække cam girls. Herunder har vi forsøgt at besvare de mest normale, og dem som vi ofte bliver spurgt om – forhåbentlig kan det være med til gøre dig mere tryg.

Hvor sikre er live cam hjemmesider at bruge? Kan man blive snydt?

Ligesom i alle andre brancher, også uden for internettet, findes der brodne kar, og det gør der helt sikkert også i denne live cam verden. Heldigvis er der meget få af dem, og dem der kommer frem, eksisterer ikke i særlig lang tid.

Den nemmeste måde at undgå snyderi for dig er, at benytte en af de hjemmesider, vi her på CamEksperten anbefaler. Vi har selv testet alle hjemmesiderne, og på intet tidspunktet fundet noget, der kunne give anledning til snyderi.

Langt de fleste hjemmesider fungerer på den måde, at du køber X antal Tokens/Coins/Credits på hjemmesiden – altså en engangsbetaling. Du skal dermed ikke oprette abonnementer, eller bruge nogen form for tilbagevendende betalinger (medmindre du køber det igen, selvfølgelig). Det er dog altid en god idé løbende at holde øje med sine transaktioner, for at se, om der kommer noget uretmæssigt – men det bør man gøre uanset hvad.

Faktum er; at hvis en live cam hjemmeside snyder, så vil absolut ingen modeller benytte den til sine camshows. Uden modeller, så er der ingen brugere til hjemmesiden, og de tjener dermed ikke penge, så det bliver lynhurtigt en rigtig dårlig forretning.

Hvordan kommer jeg i kontakt med en live cam model?

For det første, bør du helt sikkert oprette en bruger på den pågældende hjemmeside. Du må huske på; der er somregel rigtig mange brugere på hjemmesiderne, og hvis dit navn står som Gæst78, så virker det ikke specielt attraktivt for modellen at svare dig.

Dertil skal du altid opføre dig ordentligt. En god måde er simpelthen bare at sige Hej, og introducere dig selv for hende. I bliver nok ikke kærester, men derfor kan man jo altid godt have en sød flirt kørende – og det får man nemmest, hvis man er høflig.

Kan jeg selv blive en cam model?

Det kan man sagtens, og det er der rigtig mange som gør. Du bestemmer selv hvor meget du vil arbejde – men det er op til dig selv, at tjene pengene. Du bliver ikke ansat hos en camhjemmeside, til X antal kroner per time du sidder foran webkameraet.

Du opretter simpelthen bare en profil inden på den cam side, hvor du gerne vil være model, og så er det ellers bare at følge de viste instrukser. Du kan læse mere om dét, at være live cam model her.

Hvordan finder jeg den rigtige cam model, så jeg kan være sikker på, at hun vil det som jeg vil?

Langt de fleste cam sider giver modellerne mulighed for at skrive noget om sig selv, og hvad de kan lide at udføre via cam. Alle kan selvfølgelig ikke lide at lave det hele, så det er helt sikkert værd, at undersøge modellen inden I går igang.

De fleste modeller er dog ret åbensindede, og hvis den model du har set dig lun på ikke specifikt har listet dit ønske som noget hun gør, så kan du muligvis stadig få hende til det. Det handler om at kommunikere på en ordentlig måde – husk på, det er jo mennesker bag den anden side af computeren.

Hvad koster et privat show?

Det er meget forskelligt, hva’ man skal betale for et privat live cam show. Det afhænger af mange ting, og det er stort set altid modellen selv, som bestemmer prisen.

Hvis du finder en model som er enormt popoulær, så er der stor chance for, at hun tager sig godt betalt per minut. Finder du derimod en model som næsten lige er gået igang med sin live cam karriere, så er prisen helt sikkert noget lavere. Det er stort set op til dig og bestemme, hvor meget du har lyst til at bruge på det.