Stripchat anmeldelse og lækre alternativer

Hvad er det gode ved Stripchat?

For det første finder du rigtig mange aktive modeller herinde. Hele døgnet finder du tusindvis af modeller som er online, så du til enhver tid kan få tilfredsstillet dine behov - det må være en af de største fordele!

Hjemmesiden fungerer ved, at modellerne tænder for deres liveshow. Herefter kan der så komme seere og kigge på - og give modellen drikkepenge. Mange af modellerne har en lydaktiveret vibrator oppe i sig - så når du giver drikkepenge, giver du modellen nydelse, eftersom en lyd aktiveres og vibratoren vil tænde. Jo mere du giver af drikkepenge, jo mere vibrerer den!

En af de fede funktioner herinde er, at du kan se på live cams med Virtual Reality briller, hos nogle af modellerne. Jeg har selv prøvet det en enkelt gang (da jeg desværre ikke ejer mine egne VR briller) - hold k....det var lækkert. Det var lige som om, at modellen red mig i virkeligheden. Sådan så det i hvert fald ud, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal prøve det.

Hjemmesiden kan benyttes ganske gratis. Du kan endda se modellernes live-shows helt uden at registrere dig eller købe noget. Tilgengæld er dine muligheder yderst begrænsede, og du må vente på, at nogle andre sætter gang i live sex-showet. Det er noget nemmere at kunne kontrollere det selv. Det er ikke altid så fedt at sidde og være yderst liderlig, og bare vente på, at modellen laver noget frækt!

Du har også mulighed for at erhverve dig et såkaldt "Ultimate Membership" for 19.99€ om måneden. Med sådan et får du tilføjet ekstra fordele - du kan eksempelvis sende privatbeskeder til modellerne. Hvis du opfører dig rigtig pænt inde it chatrum hos en af modellerne, har du med et Ultimate Membership også mulighed for at blive "forfremmet" til knight - hvilket vil sige du kan opretholde en sober tone som moderator i rummet. Det sætter modellerne stor pris på, da det er ganske besværligt for dem at gøre det selv.

Hvis du køber nogle tokens, så får du en 7 dages prøve-periode på Ultimate Membership. Det er helt sikkert værd at prøve, for det forbedrer din oplevelse markant.

Hvad koster Strip Chat?

Prisen afhænger naturligvis af, hvor meget du har lyst til at bruge. Jo mere du bruger, jo flere tokens får du, og jo mere sjov kan du have med modeller herinde.

Der er dog nogle faste priser på tokens, som du kan se her:

90 tokens - 9.99€

210 tokens - 20.99 (10% bonus)

565 tokens - 49.99€ (25% bonus)

1140 tokens - 96.99€ (30% bonus)

2430 tokens - 199.99€ (35% bonus)

Som du kan se, så får du også betydelige mængderabatter, når du køber mange tokens på een gang. Det kan virkelig være en fordel at benytte sig af, hvis man virkelig vil give den gas herinde, med de lækre modeller.

Du kan også få et Ultimate Membership (du kan 7 dages prøveperiode ved køb af tokens).

Ultimate Membership . 19.99€ (per måned).

Her får du en række fordele - væsentligste er, af du kan skrive privatbeskeder til modellerne, og du har mulighed for at hjælpe en model, hvis hun/han inviterer dig til at være moderator.

Du finder stort set alle gængse betalingsmetoder herinde, så du nemt kan komme igang.

Hvilke sexede modeller finder man?

Stripchat har RIGITIG mange medlemmer, som kommer fra hele verden. Der er også nogle stykker her fra Danmark, og en god håndfuld fra vores nabolande også, hvis det skulle have interesse.

Uanset hvad du gerne vil se, kan du højst sandsynligt finde det inde på Stripchat. Når der nu er så mange medlemmer, har de implementeret et effektivt sorteringssystem, så du nemt kan finde frem til de modeller, du gerne vil kigge på.

Du kan eksempelvis filtrere efter kropstype (slank/tyk/store kurver osv), hårfarve, alder, etnicitet og hudfarve og meget mere. Desuden kan du også vælge om du vil se piger, par, mænd eller transvestitter.

Hvis du søger efter noget specifikt som du gerne vil se i et show, har du også mulighed for at sortere efter tags. Tags, også kaldet nøgleord, er nogen som modellerne sætter i sit show, så man kan se, hvad de kan tilbyd. Tags kan f.eks. være: store patter, anal, blowjob, fuck machine, BDSM, små bryster, fod-fetish og så fremdeles. Der er mange tags og vælge imellem, så du kan finde det frække, du gerne vil se.

Hvad er de eventuelle ulemper?

Som så mange andre hjemmesider, vil der altid være en ulempe eller flere. Her hos Stripchat er det småt med ulemper, men der er selvfølgelig et par stykker.

For det første koster det dig en del penge, hvis du vil have den fulde oplevelse med deres cam modeller.

Derudover er der ikke så mange nordiske modeller, hvis man havde lyst til at se på nogle frækkerter, som var nogenlunde i nærheden af en selv.


...måske kunne en af disse udvalgte modeller være interessante?


Bedste alternativer til Stripchat

#1

⁕ 650+ online

 • Chat med Webcam modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellers vibratorer
 • Tusindvis af modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

#2

⁕ 750+ online

 • Chat med Cam Modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellernes sexlegetøj
 • Tusindvis af frække modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#3

⁕ 820+ online

 • Frække Cams med modeller hele dagen
 • Styr pigernes sexlegetøj!
 • Frække amatør modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

#4

⁕ 2000+ online

 • Frække cam oplevelser i massevis
 • Se cam shows gratis
 • Masser af lækre nøgenmodeller online
 • Kan benyttes gratis betalt

#5

⁕ 470+ online

 • Private & sexede cam-shows
 • Bestem hva modeller skal gøre
 • Eksklusive og smukke modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

Jeg håber, du kunne bruget noget af dette indhold om Stripchat til et eller andet. Jeg tænkte bare, at mine erfaringer med hjemmesiden og modellerne kunne gøre gavn for dig - især hvis du prøver at finde én bestemt side, at holde dig til. Det kan nemt svare sig, hvis man bruger poletter og tokens det samme sted. Så får man mere for sine penge 😉

Hvis du vil læse om andre camhjemmesider, har jeg masser af indhold om dette også. Prøv eventuelt og læse mere om Cam4, CamSoda eller måske RoyalCams. Måske de også er noget for dig!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>