Royalcams – anmeldelse og frække alternativer

tryk for at læse mere...

Hvad er det gode ved RoyalCams?

RoyalCams har mange fordele ved benyttelse. En af de første fordele er antallet af modeller - der er RIGTIG mange herinde. Du løber altså ikke ligefrem tør for sexede modeller at kigge på!

RoyalCams kan benyttes gratis, og du kan endda se modellerne i action uden at betale noget (eller oprette en bruger, for den sags skyld). Det fungerer sådan, at modellerne starter deres show, hvorefter der kommer en masse seere (hvis modellen er populær og laver et godt show, selvfølgelig). Nu kan seerne så smide drikkepenge til modellen, for at få hende/ham til at lave forskellige ting i sit show - eksempelvis dildoleg, brystmassage, onani og så fremdeles. Du kan selvfølgelig også købe et privatshow, hvis du vil.

Registrerer du dig med e-mail, så får du 10 poletter gratis. Det er vel værd at tage med, for at prøve hjemmesiden af. Mange af modellerne har lyd-aktiverede dildoer oppe i sig i løbet af showet. Smider du 1 polet, så vil dildoen vibrere i 1 sekund (sådan plejer det at være, modellen sætter selv priser/tid). Så 10 poletter er godt til at afprøve siden!

Hjemmesiden er desuden også oversat til dansk, hvilket gør den enormt nem at navigere rundt i. Du kan naturligvis også ændre sproget til engelsk, eller et andet sprog, hvis du har lyst til det.

Hjemmesiden tilbyder en effektiv filtrering af modeller som er online, og det er rigtig godt, for der er ofte rigtig mange online. Jeg tror aldrig jeg har set færre end 1800 modeller online på en enkelt gang. Du kan filtrere efter køn, kategorier, par og vælge imellem en masse forskellige tags, som modellerne har tastet ind på deres profiler/shows.

Hjemmesiden bryster sig af flere end 75.000 modeller registreret fra hele verden, og du bør derfor kunne finde nøjagtig dét, du leder efter. Hvis du finder en model som du rigtig godt kan lide og hun/han er offline, så har du mulighed for at opsætte en notifikation. På den måde kan du få tilsendt en e-mail, når modellen kommer online igen.

Hvad koster Royal Cams?

Som på mange andre cam-hjemmesider, benytter dig sig af et system med poletter. Det betyder, at du køber X antal poletter for X antal kroner. Priserne kan du se herunder.

Det er en bemærkning værd, at modellerne selv sætter deres priser, så den kan variere en hel del. Du vælger selv hvor mange poletter du vil bruge i drikkepenge, men modellerne kræver somregel et bestemt antal, for at udføre en specific ydelse i showet som onani, squirt mm.

Her er priserne for poletter pr. februar 2021:

18 poletter - 1.99€

60 poletter - 4.99€

140 poletter - 9.99€

370 poletter - 24.99€

800 poletter - 49.99€

1050 poletter - 65.00€

1230 poletter - 74.99€

8400 poletter - 500€

16600 poletter - 990€

42100 poletter - 2500€

Det kan være svært at gennemskue, hvad modellerne tager for forskellige ydelser i deres shows. Det kommer først og fremmest an på populariteten af modellen. Jo mere populær modellen er, jo flere seere vil der være, og derfor kan modellen "kræve" for de forskellig ting der udføres i showet.

Hos RoyalCams har de en fast pris for de forskellige privatshows og gruppechats der findes. Disse priser kan du se her:

Gruppechat - 30 poletter i minuttet

Privatchat(Privatshow) - 60 poletter i minuttet (her kan andre deltage i spion-shows)

Privatshow(uden andre kan bruge spionshows) - 90poletter i minuttet

Deltag i spionshow - 15 poletter i minuttet

Hvilke sexede modeller finder man?

RoyalCams har enormt mange medlemmer registreret, fra hele verden. I dette øjeblik når jeg skriver denne artikel, kan jeg se at der er flere end 1800 modeller online, og det er jo mere end rigeligt.

På forsiden finder man en række forskellige modeller, som er igang med deres shows. Der er lesbiske piger som leger og slikker hinanden, solo-kvinder der leger med sig selv, milfs der ælter og slikker sine egne bryster, en masse dildo og vibrator leg - for bare at nævne nogle eksempler.

Du har mulighed for at filtrere effektivt i modellerne. Eksempelvis via tags. Her er eksempler på nogle tags, som pigerne har indtastet i deres show, og du derfor kan få dem til at udføre: Squirt, onani, analleg, blowjob, stripper, milf, store patter, fisseknepning, kys, elskov og meget mere. Der er virkelig mange tags at vælge imellem. Personligt syntes jeg selv, at de har nogle ekstraordinære lækre lesbiske modeller derinde.

Du har desuden også mulighed for at sortere modellerne efter køn som kvinde, mand, transperson og par. Du kan sortere efter alder, religion, sprog og forskellige kategorier - som minder en smule om de forskellige tags også. Det er ganske effektivt, når man vil finde noget specifikt!

Hvad er de eventuelle ulemper?

Stort set alle hjemmesider har sine ulemper, store som små. Alligevel syntes jeg, at det er relativt småt med ulemper, ved at bruge Royal Cams.

En ulempe er, at du skal bruge poletter, for at kunne få den fulde oplevelse. Tilgengæld er oplevelsen også god, når først du bruger poletter.

En anden ulempe er, at når du bladrer rundt på hjemmesiden, vil der engang imellem komme en "pop-up", som reklamerer for at du skal købe poletter og derved få guldstatus.


...måske kan du lide en af disse modeller?


Bedste alternativer til RoyalCams

#1

⁕ 750+ online

 • Chat med Cam Modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellernes sexlegetøj
 • Tusindvis af frække modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#2

⁕ 820+ online

 • Frække Cams med modeller hele dagen
 • Styr pigernes sexlegetøj!
 • Frække amatør modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

#3

⁕ 470+ online

 • Private & sexede cam-shows
 • Bestem hva modeller skal gøre
 • Eksklusive og smukke modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#4

⁕ 2000+ online

 • Frække cam oplevelser i massevis
 • Se cam shows gratis
 • Masser af lækre nøgenmodeller online
 • Kan benyttes gratis betalt

Jeg håber, at du kunne bruge nogle af disse informationer om Royal Cams til noget. Jeg har selv brugt hjemmesiden en del gange efterhånden, og jeg finder mig altid godt til rette derinde, med masser af fræk underholdning. Jeg syntes derfor, det ville være værd at dele ud af mine erfaringer og observationer.

Kunne du lide dette, har jeg meget mere indhold om andre live cam hjemmesider. Du kan eksempelvis se mere om CamSoda, Chaturbate eller den danske cam side DKWebcam


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>