Chaturbate Review – Anmeldelse og lækre alternativer

Chaturbate

Klik for at læse mere...

Hvad er det gode ved Chaturbate?

Chaturbate er en af de mest besøgte, og aller mest kendte cam/chat hjemmesider i verden. Herinde finder du et kæmp stort antal af frække amatør modeller, som er villige til at lege for (eller med dig) via cam. På grund af den store mængde af amatør modeller, vil du kunne finde frække kvinder (eller mænd) fra hele verden. 

"Amatør"-modeller giver dig følelsen af, at I har en form for reel relation, så det ikke bare er skuespil det hele. En af de fede features med dette er, at I kan lege cam2cam også - altså at du kan se modellen, og hun kan også se dig. Du kan også "bare" have en fræk sex chat. Cam2cam giver dog en helt unik oplevelse!

Noget helt unikt ved chaturbate er, at du har muligheden for at se nærmere på modeller, inden du opretter en bruger. Du får dog en masse ekstra fordele ved at oprette en bruger - du kan eksempelvis skrive beskeder i chatten til modellen. For at få den fulde, frække oplevelse, kan du investere i såkaldte "tokens" - som er den valuta, du kan bruge til eksempelvis at give drikkepenge til en model. (Eller aktivere hendes sexlegetøj).

Chaturbate fokuserer meget på at være innovative mht deres hjemmeside og services. Det er eksempelvis også derfor, at du via tips (drikkepenge) kan aktivere modellernes sex legetøj - jo mere du giver i drikkepenge, jo mere vil 'dildoen' vibrere. Du kan således fremtvinge orgasmer på de frække modeller, hvis du har lyst til det.

En af de største plusser i forbindelse med gode brugerfunktioner er antallet af frække modeller, som er reigstreret. Uanset om du vil kigge på unge lesbiske kvinder, en BBW mor eller noget helt andet, kan du med garanti finde noget attraktivt.

Som nævnt foroven, har du mulighed for at lade modellen se dig også, hvis I går ind i et privat show. Denne funktioner hedder cam2cam - og det kan man vel kalde decideret live webcam sex. Det koster X antal tokens i minuttet (det er modellerne selv, som sætter priserne). Her vil du have mulighed for at få opfyldt nogle af dine fantasier, eller bare have en hyggelig snak med en smuk kvinde - det er helt op til dig.

Hjemmesidens brugervenlighed er helt i top. På forsiden får du vidst et varieret udbud af cam modeller, med relevante informationer som f.eks. alder og en lille "teaser besked", som modellen udfylder. Det er meget nemt at vælge den kategori du vil se. Det er blot at klikke på de "tags" der er, så vil filtreringen af modeller automatisk gå igang. 

Hvad koster Chaturbate?

Du kan ganske gratis kigge på online modeller, som ikke er gået i privatshow eller lignende. Dette behøver du faktisk ikke engang oprette en profil for at gøre. Tilgengæld skal du oprette en bruger, hvis du vil sende beskeder via chatten.

Ønsker du at invitere en fræk model ind i et privat show, eller cam2cam, så kræver det at du køber en vis mængde tokens. Prisen for disse afhænger lidt af, hvor mange du køber på en gang. Modellerne tager også forskellige priser, så det er svært at sige, hva' det eksempelvis vil koste dig i minuttet. Som ugangspunkt kan du købe 100tokens for 10.99$, og hos nogle modeller koster det helt ned til 6 tokens i minuttet. Køber du flere tokens af gangen, får du en attraktiv rabat også. (den pakke med mest værdi er 1000tokens til 79.99$ - så du kan spare en del penge).

For at få endnu flere fordele, kan du også opgradere din profil til PREMIUM USER. Det koster 19.95$ om måneden, og så kan du blandt andet skrive privatbeskeder til modellerne, og du slipper for annoncer.

Chaturbate's token system er gennemskueligt, og vi er ikke stødt på nogle skjulte omkostninger. Når du har oprettet en profil, kan du se lige præcis hva' X antal tokens koster. Når du har købt dem, kan du bruge dem lige som det passer dig - til privatshows, cam2cam eller måske til drikkepenge. 

Hvilke sexede modeller finder man?

Hos Chaturbate finder du et ekstremt stort og varieret antal af sexede modeller - mænd, kvinder, transkønnede. På en almindelig dag (eller nat) finder du tusindvis af modeller online, som gør sig til foran deres webcams.

Chaturbate er en af de aller største cam-hjemmesider, med aller flest modeller (og brugere generelt), og det betyder selvfølgelig, at du kan finde lige det, du har lyst til at se.

Uanset om du vil se slanke piger med store sillikone patter, buttede piger, frække fyre med store pikke, slanke piger med små patter, transvestitter der leger med hinanden, mørke kvinder ligeså eller noget helt andet - så vil du højst sandsynligt kunne finde det herinde.

Husk at benyt den smarte filter-funktion, som de har - ellers kan du hurtigt fare vild i de tusindvis af modeller, som der boltrer sig derinde.

Hvad er de eventuelle ulemper?

Vi har ikke fundet nogle betydelige ulemper hos Chaturbate. Du kan se cams gratis, dog skal du have en profil for at chatte - men du behøver ikke engang bruge din e-mail adresse. En ulempe kunne være, at det koster X antal tokens i minuttet, for at få et privat show.

Hjemmesiden indeholder en del annoncer, medmindre du køber et månedligt medlemskab - men det er ikke noget, der forstyrrer cam oplevelsen, efter vores erfaring.

Hvis du besøger gratis cams på hjemmesiden, vil du se, at der på nogle af dem er rigtig mange seere. Det kan være både godt og skidt - der flere til at give drikkepenge og derved få modellen til at smide tøjet, aktivere sex-legetøj eller onanere, men dine chatbeskeder kan også gå tabt i mængden.

...her er nogle online & udvalgte Chaturbate modeller


...her er nogle alternativer til Chaturbate

#1

⁕ 750+ online

 • Chat med Cam Modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellernes sexlegetøj
 • Tusindvis af frække modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#2

⁕ 470+ online

 • Private & sexede cam-shows
 • Bestem hva modeller skal gøre
 • Eksklusive og smukke modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#3

⁕ 650+ online

 • Chat med Webcam modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellers vibratorer
 • Tusindvis af modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

#4

⁕ 820+ online

 • Frække Cams med modeller hele dagen
 • Styr pigernes sexlegetøj!
 • Frække amatør modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

Konklusion

Chaturbate er nok en af de mest kendte hjemmesider indenfor cam branchen. Hjemmesiden har eksisteret siden 2011, og de er derfor en af de ældre spillere i branchen. Ifølge Wikipedia er det en af de mest besøge cam hjemmesider i hele verden.

Mængden af tilgængelige modeller kan til en start være overvældende, for der er simpelthen så mange frække kvinder, mænd, par, transvestitter o.s.v. at bladre igennem. (Luksusproblem, ikk'?)

Heldigvis har Chaturbate et meget simpelt og effektivt system, så du nemt kan filtrere i de modeller der vises for dig. Derved kan du lynhurtigt finde frem til det, du vil kigge på. Mange af modellerne har ikke så mange seere, eller er måske lige gået i gang med deres "karriere" - så der er mulighed for at få relativt meget for pengene.

Desuden er deres cam2cam en af de fedeste funktioner. Det løfter oplevelsen gevaldigt, at man kan stønne sammen med modellen, og hun/han kan komplimentere og virkelig fordybe sig i det frække.

Uanset hva' du vil se, kan du finde det på Chaturbate.Tags

Anmeldelse, Camside, Chaturbate, Review


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>