Om CamEksperten

Hvad laver CamEksperten?

CamEksperten er din foretrukne hjemmeside, når du vil finde din næste (første?) cam hjemmeside

Ganske simpelt, så er vi en sammenligningstjeneste, som fokuserer på den gode brugeroplevelse. Vores store erfaring indenfor live cams gør, at vi nu kan rådgive andre brugere i, hvilke hjemmesider der er værd at benytte.

Igennem mange års erfaring har vi sammensat en række af de bedste cam hjemmesider, som vi anbefaler dig at benytte. De har mange brugere, og ejes af ganske respekterede firmaer.

Kort fortalt; Vi støvsuger internettet for live cam hjemmesider, og så anbefaler vi vores brugere, hvilke de kan bruge (vi tvinger selvfølgelig ikke nogen).

Hvem står bag CamEksperten?

CamEksperten er ejet af et privat firma. Firmaet står bag en række internet-portaler/hjemmesider, som sammenligner forskellige hjemmesidelser og ydelser. Vi sælger ikke et produkt og yder derfor ikke kundeservice, men vi håber, at du vil bruge nogle af vores guides, og noget af al vores information. Du er mere end velkommen til at sende en mail på hej@cameksperten.dk – håber at høre fra dig snart!

 

Sådan vurderer vi kvaliteten siderne

Når vi skal vurdere kvaliteten og bedømme en cam hjemmeside, så går vi grundigt til værks. Uden at gå for meget i detaljer, så har vi en udførlig procedure. Denne procedure sikrer os, at vi ikke glemmer noget overhovedet, og vi får belyst næsten alle funktioner.

…Jeg kan dog fortælle, at inden vi ligger en cam-side på vores egen hjemmeside, så har vi selv afprøvet den. Vi opretter en bruger, benytter sidens funktioner, får nogle live cam shows af forskellige modeller. Dette gør vi for at sikre den bedst mulige (og realistiske) anbefaling til dig. Ellers ville vi jo ikke vide, hva’ fa’en vi snakkede om.

Hvilken slags indhold har vi på vores hjemmeside?

Vi forsøger så vidt muligt, at afdække alle relevante emner, kategorier, fetishes osv. Selvfølgelig kan vi ikke belyse alle fetishes og alle camsider – for der er tusindvis. Vi finder frem til dem, som er relevant for netop dig.

Nogle af vores kategorier er: teen camscam girlsbøsse chat og bøsse cam og meget mere. Du kan udforske alle vores kategorier i menuen aller øverst.

Sådan tjener vi vores penge

Du har nok lagt mærke til, at der ingen annoncer er her på siden – og du kan heller ikke købe noget på vores hjemmeside. Vi syntes ikke, at annoncer giver en god brugeroplevelse, så dem benytter vi ikke

Tilgengæld så indeholder en del af vores underside “sponsorerede” links. Det betyder, at hvis en bruger klikker på et sponsoreret link her på siden, og vælger at købe noget på den side vedkommende lander på, så får vi en kommission. Det koster altså dig 0 kroner, når vi tjener vores penge – så du kan være helt rolig, vi har din ryg, og ønsker blot den bedste cam oplevelse for dig.

Tilgengæld er vi nødt til at tjene lidt penge på vores arbejde. Der er udgifter forbundet med at drive en hjemmeside. Man skal lege serverplads, betale for domæne, billeder, tekst og så fremdeles. Dette bruger vi blandt andet pengene på.