ImLive Review – Anmeldelse og lækre alternativer

Hvad er det gode ved ImLive?

ImLive er en af de bedste cam hjemmesider, med rigtig mange modeller og amatør modeller. Ved dit første besøg på hjemmesiden, bliver du mødt af en hjemmeside, hvor designet og brugeroplevelsen virkelig er i højsædet. Du vil finde en masse lækre og frække kvinder + mænd, som alle er klar på sex chat og live cam sex med dig.

ImLive har rigtig mange medlemmer fra hele verden - Europæiske, Amerikanske, Afrikanske og meget mere. De bryster sig selv af at have mere end 80.000 webcam modeller fra hele verden. Det er bestemt en af fordelene, at man har så mange nationaliteter at vælge imellem. Desuden har de stort set altid en eller flere fordele, du kan drage nytte af, når du opretter en profil. Eksempelvis en bonus på 50$ ved oprettelse.

ImLive har rigtig mange fede funktioner du kan benytte på deres hjemmeside. For det første, så har de yderst effektive søgemekanismer. Det betyder, at du i løbet af ingen tid kan finde lige det, du søger efter. Næsten uanset hvilken kvinde eller mand, du har lyst til at kigge på - deres filtrer i søgningen gør det meget nemt.

Derudover har ImLive udviklet en yderst unik funktion. Du kan nemlig se flere live cam shows på 1 gang - der er ikke mange steder, hvor man kan det. Faktisk kan du kigge på helt op til 6 forskellige cams på een gang. Det er en rigtig god måde, at se flere modeller i aktion på en enkelt gang, men også så du nemmere kan bestemme dig for hva', du vil kigge på.

ImLive er enormt innovativ hvad angår nye tiltag og services. Eksempelvis har de introduceret live cam shows til dem som er blinde - hvor man så selvfølgelig kan høre modellernes frække støn og lyde.

Ydermere benytter camsiden ImLive sig af et stjerne-rating system. Det betyder, at du kan se hva' forskellige brugere syntes om de forskellige modeller, og hvorfor de har givet 1 eller 5 stjerner.

Hvad koster ImLive?

Hvis du ønsker at se siden an, kan du gøre dette uden at oprette en profil - altså fuldstændig anonymt. Tilgengæld kan du ikke chatte med modellerne, uden at have oprettet en bruger. Heldigvis tager det ikke mange sekunder at gøre dette, da du blot skal indtaste din e-mail adresse, og så er du igang.

Som udgangspunkt koster det ikke noget, at oprette en profil. Du kan derfor ganske omkostningsfrit gå på opdagelse på hjemmesiden, og se hvad den har af muligheder. Hvis du vil indgå i en chat eller dialog med en model, kræver det oprettelse af en profil.

Du kan dog ikke indgå i et privat show eller gruppe show, uden at skulle bruge nogle credits - credits kan du købe for rigtige penge. Hvis du erhverver dig credits, kan du give tips til modellerne, aktivere deres sex legetøj og meget mere - det øger helt sikkert nydelsen i din oplevelse!

Omkostningerne varierer dog meget. Prisen for 5 minutters privat cam show hos én model, kan være en ganske anden pris hos en anden model.

Hvilke sexede modeller finder man?

Inde hos ImLive finder du tonsvis af frække Cam piger online når som helst. Bare imens jeg skriver denne artikel (om eftermiddagen), finder du altså flere end 420 kvinder som er alene og friske på at give dig et cam show du aldrig glemmer. Hen mod aftenen og natten er der som regel mange flere online!

Kvinderne herinde kan du finde i alle slags - lige fra de tynde med store eller små patter, store BBW kvinder, frække fyre med sixpacks, latinaer, nordiske, redheads, transseksuelle og meget mere - jeg vil gerne vove den påstand, at du kan finde mere herinde, end du nogensinde får brug for.

Heldigvis har ImLive en god sorteringsfunktion, så du på nem vis kan sortere og filtrere i medlemmerne - ellers kan man godt fare vild.

Som noget unikt kan du engang imellem se live shows fra rigtige og profesionelle porno-stjerner!

Hvad er de eventuelle ulemper?

En ulempe kunne selvfølgelig være, at du skal oprette en bruger for at kunne sende chatbeskeder til modellerne - det koster dog ikke noget, og så er oprettelsen hurtigt overstået.

For at kunne bruge alle sidens funktioner, og derved få den fulde oplevelse, kan det være nødvendigt at købe Credits. Med Credits kan du tilgengæld det hele!

Det betyder altså, at hvis du vil have den frækkeste og mest huskværdige oplevelse herinde, er du nødt til at hive pungen frem, og erhverve dig nogle poletter (som koster rigtige penge).

...her er nogle udvalgte ImLive modeller

...her er nogle alternativer til ImLive

#1

⁕ 1000+ online

 • Frække cam oplevelser i massevis
 • Se cam shows gratis
 • Masser af lækre nøgenmodeller online
 • Kan benyttes gratis betalt

#2

⁕ 750+ online

 • Chat med Cam Modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellernes sexlegetøj
 • Tusindvis af frække modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#3

⁕ 820+ online

 • Frække Cams med modeller hele dagen
 • Styr pigernes sexlegetøj!
 • Frække amatør modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

#4

⁕ 650+ online

 • Chat med Webcam modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellers vibratorer
 • Tusindvis af modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

#5

⁕ 470+ online

 • Private & sexede cam-shows
 • Bestem hva modeller skal gøre
 • Eksklusive og smukke modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

Konklusion

ImLive er overordnet set en cam hjemmeside af høj kvalitet. De har været på markedet i mange år, og har efterhånden opbygget sig et godt renommé. Det er en af de mest poplulære Live cam sider, og det er ikke for sjov - det er på grund af den høje kvalitet.

Det brede udvalg af forskellige cam modeller (over 80.000!) er også en af højdepunkterne, og en af årsagerne til, at den kan anbefales. Uanset om du vil finde en sød 18årig teenager, en milf med store patter, eller 2 transvestitter der leger med hinanden - så kan du højst sandsynligt finde det herinde!


Tags

Anmeldelse, Camside, Imlive, Review


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>