Ung kvinde bliver bollet til sprøjteorgasme af kneppe-maskine

Jeg besøgte for nyligt en cam-side, jeg ikke har prøvet før. Navnet på den er RoyalCams, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg aflægger et besøg herinde.

Herinde kan du registrere dig gratis (hvilket jeg helt sikkert vil anbefale!), og så kan du ellers gå igang med at kigge på cams. Du har selvfølgelig mulighed for at vælge kategori og meget mere.

Nå - det er ikke dét, det skal handle om! - nu til oplevelsen!

Jeg satte mig godt til rette i min lænestol, og så gjorde jeg mig ellers klar, til at gå ind og se nogle frække piger.. Og hold da kæft, der var mange at vælge imellem!

Hun ligger med spredte ben

Noget fanger mit øje, nærmest instinktivt, i dét øjeblik det kommer ind i mit synsfelt. Jeg ser en ung kvinde (starten af 20'erne), ligge med nærmest symmetriske spredte ben. Hun ligger på ryggen, og man kan tydeligt se, at hun har en dildo i sin fisse, og den er spændt fast på en kneppe-maskine, som så er udenfor billedet.

Hun ligger på ryggen, og hun leger med sine faste ungpige-patter, og klemmer dem sammen. Hun har nogle rigtig frække brystvorter, som hun så også leger med ind i mellem.

Der tikker stille og roligt nogle drikkepenge ind til hende (1 polet i drikkepenge får den til at køre ud og ind i 2 sekunder!) - så den begynder naturligvis at penetrere hende. Et par gæve gutter smider nogle poletter til hende over flere omgange, og maskinen begynder at køre ind i hende hurtigerer og hurtigere!

Hun nyder tydeligvis at blive bollet af denne kneppemaskine. Der løber våde safter ud af hendes fisse, og hun er efterhånden rigtig godt tændt. Hun klemmer om sine bryster, og "kaster" sit hoved bagud, eftersom hun er godt liderlig.

Kneppemaskinen boller hende hårdere og hårdere

Det tager ikke lang tid, før nogle flere seere giver modellen flere og flere tokens. Hun har sat et mål (som jeg så ikke kan huske), og hvis dette mål nåes eller bliver overgået, så vil hun vise alle seerne se en overdådig sprøjteorgasme.

Kneppemaskinen boller hende efterhånden rigtig hurtigt - og det ser esktremt frækt ud.(Hendes webcam streamer i 1080HD kvalitet!). Man hører efterhånden dildoen pressere op i hendes våde fisse, da hun er blevet SÅ våd af dette. Hun stønner højt, og nydelsen er enormt tydelig.

Hun tager benene op på et tidspunkt, så de næsten er lodret. Dette giver et rigtig flot og frækt syn, da hendes fisse ser strammere ud end før. 

Målet nærmer sig hastigt, og så kan vi alle se, det vi venter på. En lækker (og våd) sprøjteorgasme fra hende.

Hun kan kan ikke holde til det mere - alt bliver vådt!

Målet er nået. Det gik lige pludselig rigtig hurtigt. Formentlig fordi vi alle var spændte og klar til at se hendes lækre orgasmer.

Hendes krop begynder at skælve enormt, og hun siger til seerne, at hun er lige ved at sprøjte. Hun er så tændt. Hun udgiver støn hver eneste gang, at kneppemaskinen boller hendes våde mis helt i bund.

Lige pludselig hiver hun dildoen ud og skubber den til side, så der er frit udsyn til hendes smaskvåde fisse. Tydeligvis er der ved at ske noget magisk og lækkert.

Herefter tager hun sin ene hånd, og stikker 3 fingre op i sig selv, og begynder at fingrekneppe sig selv i noget der ligner 10 sekunder (maks). Hun tager dem ud igen, og begynder at køre rundt om sin klit og fisse med sine fingre, hvor der lige pludselig kommer et ordenligt vandfald ud. Hun sprøjter den hel del, og ud over det hele. 

Hun skifter lidt imellem med at fingerkneppe sig selv, og køre rundt i sin mis, og der kommer nogle flere sprøjt - samtidig med, at hun stønner, og man kan se hendes lækre ungpigebryster.

Det var så her, jeg heller ikke kunne holde til mere. 😉

Nysgerrig på at se noget selv?

Se hvor du finder de frækkeste unge webcam piger og teens på webcam


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>