NudeLive Review – Ærlig anmeldelse af Camside NudeLive

NudeLive Introduktion

NudeLive er hjemsted for en astronomisk mængde af cam modeller, som ønsker at have fræk cam sex med andre mennesker. Hjemmesiden bryster sig af at have flere end 100.000 frække cam modeller - og herinde kan du finde lækre kvinder, mænd, par og transpersoner. Med så mange modeller burde du kunne finde lige nøjagtig det, du leder efter.

NudeLive præsenterer sine besøgende med en simpel og overskuelig hjemmeside, hvor fokuset tydeligvis er på at fremhæve de frække cam modeller. Man får hurtigt øje på kategorier, så du nemt og effektivt kan sortere i de hundredevis (ofte også tusinder) af modeller, som altid er online. Du kan oven i købet helt gratis kigge på de cams du gerne vil se - endda uden at oprette en bruger. Mere om det senere!

På NudeLive finder du modeller fra hele verden, og der er egentlig ikke en specific verdensdel, som er overrepræsenteret. Du kan finde modeller fra hele Europa, USA, Canada og meget mere.

Hvis du føler dig en smule eventyrlysten, så har du mulighed for at klikke på menupunktet "Random", og derved blive vist en tilfældig kvinde, der viser sig frem på cam.

De sexede kvinder på cams er oftest åbne for mange ting, og hvis du inviterer dem i et privatshow, så er de for det meste mere end villige til at lystre, og gøre som du vil have dem til.

Funktioner & brugervenlighed

Brugervenligheden på hjemmesiden er helt i top - der er lagt et enormt arbejde i, at gøre hjemmesiden så brugervenlig som muligt. Hjemmesiden er designet med behagelige, mørke toner, som på absolut ingen måde generer øjnene. Faktisk er det rimeligt behageligt at kigge på.

NudeLive er spækket med funktioner, som gør din cam oplevelse meget bedre. Du kan ganske gratis kigge på live cams, og de mange frække modeller. Du kan dog ikke sende beskeder - det kræver at du opretter en bruger.

Hvis du vil have den ultimative cam oplevelse, så bør du oprette en bruger, og erhverve dig nogle Tokens - altså valutaen på hjemmesiden. Når du ser på live cams, kan du smide drikkepenge (tips) til kvinderne, hvor de så vil lave forskellige, frække ting. Eksempelvis kan du give en model 100tokens i tips, og så kan I skrive sammen i en privat besked.

Eller måske kan du smide 300tokens i tips, og så vil hun massere sine bryster for dig i X antal tid - det er helt forskelligt fra model til model. Tilgengæld kan du også være heldig, at kigge på en model, og så en anden bruger smider drikkepenge til hende - så får du et lille show helt 'gratis'.

Når du er inde og se et livecam, kan du se flere informationer om modellen. Du kan bl.a. se personlige oplysninger som nationalitet, hva' hun kan lide af sex, og så har du stort set altid mulighed for at købe nogle frække videoer og billeder, uden at det koster særlig meget. Alle modeller har en "Tip menu", hvor du kan se hva' det koster i drikkepenge, hvis du vil se hendes bryster eller noget lignende.

De fleste modeller har også en såkaldt "Lovense", som er en fjernstyret vibartor. Hvis du eksempelvis giver 1 token i drikkepenge, så vibrer den i 1 sekund. Det kan give nogle rigtig frække shows, hvis man på den måde fremtvinger en orgasme ud af kvinden.

Opssummering af funktioner og brugervenlighed:

  • Se cam shows helt gratis
  • NudeLive har astronomisk mange frække cam shows
  • Modellerne har deres egen "side", hvor du kan læse mere om dem, og hvem de er
  • Styr pigernes vibratorer med Tips (drikkepenge)
  • Opret en bruger gratis for at chatte
  • Mulighed for frække "Spion" shows

Priser & omkostninger

Hos NudeLive er det enormt gennemsigt og nemt at holde styr på, hvor mange penge du ønsker at bruge. Der er ingen skjulte omkostninger overhovedet.

På hjemmesiden benytter de et såkaldt Token system. Tokens kan man kalde for hjemmesidens valuta. Du køber altså X antal tokens for X antal dollars.

Prisen per token afhænger af, hvor mange du ønsker at købe - og jo flere du køber, jo billigere bliver det. Eksempelvis koster 100 tokens 10.99$, og 500tokens koster 44.99$; så får du lige pludselig en bonus på 22%.

Hvis du virkelig vil have flest mulige tokens for dine penge, så skal du købe flere end 2026. Herefter koster det kun 0.08$ per token, og så opnår du en vanvittig bonus 39%. Hvis man har planlagt at benytte siden i et stykke tid, så kan det i hvert fald godt betale sig.

Prisen for at se et privatshow eller gruppeshow, varierer meget. Du kan dog altid se hvor mange tokens det koster i minuttet, inden I går igang - når du ser modellen live på cam, så klikker du blot på "Request Private Show", og hvis du syntes prisen er fair, er det blot at gå igang. De fleste modeller tager en ganske fornuftig pris per minut, og så er det meget normalt, at man minimum køber eksempelvis 10 minutter.

Eventuelle ulemper

Ærlig talt, så er der ikke ret meget ivejen med NudeLive. Du kan se gratis shows, og endda de frække af slagsen involverende sex og lignende, uden at betale (hvis en med-seer betaler tilstrækkeligt med drikkepenge).

Tilgengæld er der en minimumsbegrænsing, hvis du vil købe et privat show - det plejer at være 10 minutter. Prisen per minut for et privat cam show er relativt højt, men så kan man jo også få lige det, man vil have.

Konklusion

Baseret på vores iagttagelser og erfaringer, er camsiden NudeLive af høj kvalitet, og kan nydes af alle, som har interesse i at se på live cams. Langt de fleste af modellerne af ganske almindelige kvinder (dette gælder også for mænd, par og transpersoner), som sidder derhjemme hos sig selv. Det gør det - efter vores mening - ekstra frækt.

Uanset hvor kræsen du måtte være, bør du kunne finde noget attraktivt på NudeLive. Du finder kvinder med store/små bryster, trimmede kroppe, par der dyrker naturlig sex, glamourøse modeller som ligner en million og meget mere. Hvis du vil være sikker på, at kunne få det hele på een hjemmeside, så er NudeLive absolut noget for dig!


Har du en kommentar? Lad os dele erfaringer herunder!


Tags

Anmeldelse, Camside, NudeLive, Review


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>