ImLive Review – Ærlig anmeldelse af Camside ImLive

Anmeldelser

Introduktion

ImLive er en af de bedste cam hjemmesider, med rigtig mange modeller og amatør modeller. Ved dit første besøg på hjemmesiden, bliver du mødt af en hjemmeside, hvor designet og brugeroplevelsen virkelig er i højsædet. Du vil finde en masse lækre og frække kvinder + mænd, som alle er klar på sex chat og live cam sex med dig.

ImLive har rigtig mange medlemmer fra hele verden - Europæiske, Amerikanske, Afrikanske og meget mere. De bryster sig selv af at have mere end 80.000 webcam modeller fra hele verden. Det er bestemt en af fordelene, at man har så mange nationaliteter at vælge imellem. Desuden har de stort set altid en eller flere fordele, du kan drage nytte af, når du opretter en profil. Eksempelvis en bonus på 50$ ved oprettelse.

Brugerfunktioner & brugervenlighed

ImLive har rigtig mange fede funktioner du kan benytte på deres hjemmeside. For det første, så har de yderst effektive søgemekanismer. Det betyder, at du i løbet af ingen tid kan finde lige det, du søger efter. Næsten uanset hvilken kvinde eller mand, du har lyst til at kigge på - deres filtrer i søgningen gør det meget nemt.

Derudover har ImLive udviklet en yderst unik funktion. Du kan nemlig se flere live cam shows på 1 gang - der er ikke mange steder, hvor man kan det. Faktisk kan du kigge på helt op til 6 forskellige cams på een gang. Det er en rigtig god måde, at se flere modeller i aktion på en enkelt gang, men også så du nemmere kan bestemme dig for hva', du vil kigge på.

ImLive er enormt innovativ hvad angår nye tiltag og services. Eksempelvis har de introduceret live cam shows til dem som er blinde - hvor man så selvfølgelig kan høre modellernes frække støn og lyde.

Ydermere benytter camsiden ImLive sig af et stjerne-rating system. Det betyder, at du kan se hva' forskellige brugere syntes om de forskellige modeller, og hvorfor de har givet 1 eller 5 stjerner.

Opsummering af funktioner og brugervenlighed:

  • Avancerede søgefunktioner, så du nemt kan navigere rundt
  • Se op til 6 shows på een gang
  • Tilmeld dig modellers fanklubber, og få tilbud m.m.
  • Intuitivt og lækker design på computer, tablet og mobiltelefoner
  • Brugerne kan vurdere modellerne, så du altid kan se de andre brugeres meninger om modellen

Priser & omkostninger

Hvis du ønsker at se siden an, kan du gøre dette uden at oprette en profil - altså fuldstændig anonymt. Tilgengæld kan du ikke chatte med modellerne, uden at have oprettet en bruger. Heldigvis tager det ikke mange sekunder at gøre dette, da du blot skal indtaste din e-mail adresse, og så er du igang.

Som udgangspunkt koster det ikke noget, at oprette en profil. Du kan derfor ganske omkostningsfrit gå på opdagelse på hjemmesiden, og se hvad den har af muligheder. Hvis du vil indgå i en chat eller dialog med en model, kræver det oprettelse af en profil.

Du kan dog ikke indgå i et privat show eller gruppe show, uden at skulle bruge nogle credits - credits kan du købe for rigtige penge. Hvis du erhverver dig credits, kan du give tips til modellerne, aktivere deres sex legetøj og meget mere - det øger helt sikkert nydelsen i din oplevelse!

Omkostningerne varierer dog meget. Prisen for 5 minutters privat cam show hos én model, kan være en ganske anden pris hos en anden model.

Eventuelle ulemper

En ulempe kunne selvfølgelig være, at du skal oprette en bruger for at kunne sende chatbeskeder til modellerne - det koster dog ikke noget, og så er oprettelsen hurtigt overstået.

For at kunne bruge alle sidens funktioner, og derved få den fulde oplevelse, kan det være nødvendigt at købe Credits. Med Credits kan du tilgengæld det hele!

Konklusion

ImLive er overordnet set en cam hjemmeside af høj kvalitet. De har været på markedet i mange år, og har efterhånden opbygget sig et godt renommé. Det er en af de mest poplulære Live cam sider, og det er ikke for sjov - det er på grund af den høje kvalitet.

Det brede udvalg af forskellige cam modeller (over 80.000!) er også en af højdepunkterne, og en af årsagerne til, at den kan anbefales. Uanset om du vil finde en sød 18årig teenager, en milf med store patter, eller 2 transvestitter der leger med hinanden - så kan du højst sandsynligt finde det herinde!


Har du en kommentar? Lad os dele erfaringer herunder!


Tags

Anmeldelse, Camside, Imlive, Review


You may also like

My free Cams

Sex På Cam – sådan får du fræk cam sex

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>