• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Chaturbate Review – Ærlig anmeldelse af camside Chaturbate

Chaturbate Review – Ærlig anmeldelse af camside Chaturbate

Introduktion

Chaturbate er en af de mest besøgte, og aller mest kendte cam/chat hjemmesider i verden. Herinde finder du et kæmp stort antal af frække amatør modeller, som er villige til at lege for (eller med dig) via cam. På grund af den store mængde af amatør modeller, vil du kunne finde frække kvinder (eller mænd) fra hele verden. 

"Amatør"-modeller giver dig følelsen af, at I har en form for reel relation, så det ikke bare er skuespil det hele. En af de fede features med dette er, at I kan lege cam2cam også - altså at du kan se modellen, og hun kan også se dig. Du kan også "bare" have en fræk sex chat. Cam2cam giver dog en helt unik oplevelse!

Noget helt unikt ved chaturbate er, at du har muligheden for at se nærmere på modeller, inden du opretter en bruger. Du får dog en masse ekstra fordele ved at oprette en bruger - du kan eksempelvis skrive beskeder i chatten til modellen. For at få den fulde, frække oplevelse, kan du investere i såkaldte "tokens" - som er den valuta, du kan bruge til eksempelvis at give drikkepenge til en model. (Eller aktivere hendes sexlegetøj). 

Brugerfunktioner & brugervenlighed

Chaturbate fokuserer meget på at være innovative mht deres hjemmeside og services. Det er eksempelvis også derfor, at du via tips (drikkepenge) kan aktivere modellernes sex legetøj - jo mere du giver i drikkepenge, jo mere vil 'dildoen' vibrere. Du kan således fremtvinge orgasmer på de frække modeller, hvis du har lyst til det.

En af de største plusser i forbindelse med gode brugerfunktioner er antallet af frække modeller, som er reigstreret. Uanset om du vil kigge på unge lesbiske kvinder, en BBW mor eller noget helt andet, kan du med garanti finde noget attraktivt.

Som nævnt foroven, har du mulighed for at lade modellen se dig også, hvis I går ind i et privat show. Denne funktioner hedder cam2cam - og det kan man vel kalde decideret live webcam sex. Det koster X antal tokens i minuttet (det er modellerne selv, som sætter priserne). Her vil du have mulighed for at få opfyldt nogle af dine fantasier, eller bare have en hyggelig snak med en smuk kvinde - det er helt op til dig.

Hjemmesidens brugervenlighed er helt i top. På forsiden får du vidst et varieret udbud af cam modeller, med relevante informationer som f.eks. alder og en lille "teaser besked", som modellen udfylder. Det er meget nemt at vælge den kategori du vil se. Det er blot at klikke på de "tags" der er, så vil filtreringen af modeller automatisk gå igang.

Opssummering af funktioner og brugervenlighed:

  • Du kan gratis kigge på modellerne
  • Chaturbate har usandsynligt mange frække modeller
  • Modellerne har deres egen "side", hvor du kan læse mere om dem, og hvem de er
  • Du kan nemt filtrere i modellerne
  • Opret en bruger gratis for at chatte
  • Mulighed for fræk cam2cam leg

Priser & omkostninger

Du kan ganske gratis kigge på online modeller, som ikke er gået i privatshow eller lignende. Dette behøver du faktisk ikke engang oprette en profil for at gøre. Tilgengæld skal du oprette en bruger, hvis du vil sende beskeder via chatten.

Ønsker du at invitere en fræk model ind i et privat show, eller cam2cam, så kræver det at du køber en vis mængde tokens. Prisen for disse afhænger lidt af, hvor mange du køber på en gang. Modellerne tager også forskellige priser, så det er svært at sige, hva' det eksempelvis vil koste dig i minuttet. Som ugangspunkt kan du købe 100tokens for 10.99$, og hos nogle modeller koster det helt ned til 6 tokens i minuttet. Køber du flere tokens af gangen, får du en attraktiv rabat også. (den pakke med mest værdi er 1000tokens til 79.99$ - så du kan spare en del penge).

For at få endnu flere fordele, kan du også opgradere din profil til PREMIUM USER. Det koster 19.95$ om måneden, og så kan du blandt andet skrive privatbeskeder til modellerne, og du slipper for annoncer.

Chaturbate's token system er gennemskueligt, og vi er ikke stødt på nogle skjulte omkostninger. Når du har oprettet en profil, kan du se lige præcis hva' X antal tokens koster. Når du har købt dem, kan du bruge dem lige som det passer dig - til privatshows, cam2cam eller måske til drikkepenge. 

Eventuelle lemper

Vi har ikke fundet nogle betydelige ulemper hos Chaturbate. Du kan se cams gratis, dog skal du have en profil for at chatte - men du behøver ikke engang bruge din e-mail adresse. En ulempe kunne være, at det koster X antal tokens i minuttet, for at få et privat show.

Hjemmesiden indeholder en del annoncer, medmindre du køber et månedligt medlemskab - men det er ikke noget, der forstyrrer cam oplevelsen, efter vores erfaring.

Hvis du besøger gratis cams på hjemmesiden, vil du se, at der på nogle af dem er rigtig mange seere. Det kan være både godt og skidt - der flere til at give drikkepenge og derved få modellen til at smide tøjet, aktivere sex-legetøj eller onanere, men dine chatbeskeder kan også gå tabt i mængden.

Konklusion

Chaturbate er nok en af de mest kendte hjemmesider indenfor cam branchen. Hjemmesiden har eksisteret siden 2011, og de er derfor en af de ældre spillere i branchen. Ifølge Wikipedia er det en af de mest besøge cam hjemmesider i hele verden.

Mængden af tilgængelige modeller kan til en start være overvældende, for der er simpelthen så mange frække kvinder, mænd, par, transvestitter o.s.v. at bladre igennem. (Luksusproblem, ikk'?)

Heldigvis har Chaturbate et meget simpelt og effektivt system, så du nemt kan filtrere i de modeller der vises for dig. Derved kan du lynhurtigt finde frem til det, du vil kigge på. Mange af modellerne har ikke så mange seere, eller er måske lige gået i gang med deres "karriere" - så der er mulighed for at få relativt meget for pengene.

Desuden er deres cam2cam en af de fedeste funktioner. Det løfter oplevelsen gevaldigt, at man kan stønne sammen med modellen, og hun/han kan komplimentere og virkelig fordybe sig i det frække.

Uanset hva' du vil se, kan du finde det på Chaturbate.


Har du en kommentar? Lad os dele erfaringer herunder!

Related Posts

NudeLive Review – Ærlig anmeldelse af Camside NudeLive

LiveJasmin Review – Ærlig anmeldelse af Camside LiveJasmin

BongaCams Review – Ærlig anmeldelse af camside BongaCams

XLoveCam Review – Ærlig anmeldelse af Camside XLoveCam

Jacob


Hej! Mit navn er Jacob, og jeg er vild med at se på live cams på internettet. Jeg er så vild med det, at jeg har besluttet mig for at dele min viden med dig - så du kan få lige så gode oplevelser, som jeg selv. Jeg håber du vil skrive en kommentar herunder!

Jacob

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>