BongaCams Review – Ærlig anmeldelse af camside BongaCams

Anmeldelser

BongaCams Introduktion

Camhjemmesiden BongaCams er hjemsted for tusindvis af lækre cam modeller, som kommer fra hele verden. Det generelle "tema" for modellerne er, at de slanger sig på cam direkte fra deres soveværelse eller sofaen. Det giver en ret unik atmosfære, og du kan finde rigtig mange forskellige kvinder (og mænd eller transvestitter).

Når du lander på forsiden, så bliver du præsenteret for en stor del af de modeller, som lige nu er online. Hjemmesiden kan måske se lidt "kedelig" ud, men det er blot fordi, der fokuseres på at levere en god cam oplevelse til de besøgende. Desuden har BongaCams fået oversat hele deres hjemmeside professionelt, så du kan ganske nemt læse (på dansk) hva' de forskellige cam piger kan lave for dig.

En af de fede ting er, at du ganske gratis kan se på de forskellige cams - dog kræver det en bruger, hvis du vil sende beskeder via chatten. Du skal også have en bruger, hvis du ønsker at gå i privat show, give drikkepenge eller lignende. Heldigvis er det MEGET nemt at oprette en, og hvis du er god på en computer, tager det under 1 minut.

Du bør altid kunne finde lige dét, du er interesseret i på denne side. Der er altid mange hundreder online på cams.

Brugerfunktioner & brugervenlighed

Selvom det ved første øjekast måske ikke ser sådan ud, så er BongaCams spækket med fede features og muligheder. Eksempelvis kan du meget nemt sortere i de modeller, der vises på din skærm. Først vælger du, om du vil se mand/kvinde/par/transseksuel - og så kan du efterfølgende sortere endnu mere specifikt.

Du kan også vælge at se cams i såkaldt "Spion tilstand" - som er en ret fed funktion. Det betyder, at du kan "spionere" på private sex shows. Derved kan du se og nyde live sex i modellernes private chatrum, hvor der også er andre seere.

En meget populær funktion er cam2cam, som du også kan benytte hos BongaCams. Cam2cam er en funktion, hvor dig og modellen kan se hinanden, og i kan derfor dyrke live sex med hinanden - det er virkelig frækt, og helt sikkert værd at prøve!

Langt de fleste af de frække kvinder har webcams i høj kvalitet - så du kan nyde dem i HD og med god lyd. Det giver en helt unik oplevelse, og det lyder næsten som om, at hun er lige ved siden af dig. Det er især fedt, hvis man laver en cam2cam session med en fræk model.

Noget af det fedeste er, at du helt gratis kan kigge på cams, og endda uden at oprette en bruger. Ønsker du at give modellerne drikkepenge eller hvis du vil have et privatshow, så skal du erhverve dig nogle såkaldte Tokens. De koster fra 0.11€ til 0.06€ per styk (du kan få mængderabat).

Opssummering af funktioner og brugervenlighed:

  • Du kan gratis kigge på modellerne
  • BongaCams har usandsynligt mange frække modeller
  • Effektiv sortering af modeller
  • Se cams i Spion-tilstand, eller i gruppechat
  • Opret en bruger gratis for at chatte
  • Mulighed for fræk cam2cam leg

Priser & omkostninger

Priserne hos BongaCams er ganske gennemsigte, og du finder ikke nogen skjulte omkostninger - det vil sige du bestemmer fuldstændig selv, hvor mange penge du har lyst til at bruge på cam og camleg.

Hjemmesidens priser fungerer ved hjælp af såkaldt Tokens, som er hjemmesidens 'valuta'. Du køber X antal tokens, og så kan du ellers benytte dem, som du har lyst. Tokens koster mellem 0.11€ og 0.06€ alt efter hvor mange du køber. Du har mulighed for at få nogle temmelig heftige mængderabatter, hvis du køber mange på en gang!

BongaCams har også nogle generelle priser for de forskellige cam/chat muligheder der er. Eksempelvis koster en Privat cam chat 60tokens i minuttet (hvor andre can se Jeres leg via spion-tilstanden). En HELT privat camchat koster 90tokens i minuttet.

Vil du se cams i spion tilstand koster det 15tokens i minuttet, og en gruppe cam chat koster 30 tokens i minuttet.

Som sagt så er priserne aldeles gennemsigtige, og du kan på deres hjemmeside se meget mere.

Eventuelle ulemper

Det er småt med ulemperne på BongaCams, eftersom det hele er så gennemsigtigt. Den eneste 'ulempe' er, at det kan blive relativt dyrt, at se de frække piger i privat cam show. Hvis du vil undgå at andre brugere kigger på Jer i 'spion-tilstand', så koster det endnu mere. Tilgengæld kan du jo også selv benytte dig af 'spion-tilstand'.

Konklusion

Konklusionen for BongaCams er, at det er en hjemmeside af høj kvalitet, med rigtig mange brugere fra hele verden. En af de åbenlyse fordele er selvfølgelig, at du kan se modellerne an gratis, inden du beslutter dig for at oprette en bruger.

BongaCams kan anbefales at bruge, hvis din cam oplevelse(r) skal være så høj som muligt, på grund af alle de forskellige funktioner, du finder. En af de unikke funktioner, som kan være rigtig fræk, er 'spion-tilstanden' hvor kun du ved, at du ser med.

Opsummeret er hjemmesiden et oplagt valg, hvis du vil have mange forskellige oplevelser, med smukke kvinder, mænd, par og transseksuelle fra hele verden - og de er kun et klik væk!


Har du en kommentar? Lad os dele erfaringer herunder!


Tags

Anmeldelse, BongaCams, Camside, Review


You may also like

My free Cams

Sex På Cam – sådan får du fræk cam sex

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>