XLoveCam Review – Ærlig anmeldelse af Camside XLoveCam

Anmeldelser

Introduktion

Det er noget af en fornøjelse og fryd for øjet, når man kommer ind på XLoveCam's hjemmeside for første gang. Du bliver mødt af et design, hvor det er tydeligt, at fokus er på brugervenligheden og brugeroplevelsen. Først kan du se nogle udvalgte online modeller af forskellige nationaliteter, størrelser og udseende. Ude i venstre side kan du lynhurtigt navigere til lige den kategori, som du ønsker at se nærmere på.

Du kan godt kigge på cams uden at oprette en profil. Du kan endda sende beskeder via chatten uden at registrere dig - men så vil dit chatnavn blot blive eksempelvis "Gæst 25" - og desuden er der nok større chance for at få modellens opmærksomhed, hvis du  opretter en bruger. Ellers har modellen jo ingen chance for at kunne genkende dig igen.

Det koster heldigvis ikke noget at oprette en profil - men hvis du vil i privat show eller lignende, så skal du have erhvervet dig nogle Kredits. Har du købt kredits, kan du "shoppe" rundt blandt alle modellerne, til du støder på lige DEN, du vil se mere af...og så går det ellers løs!

Brugerfunktioner & brugervenlighed

XLoveCam har rigtig mange forskellige funktioner, og fokuserer i det hele taget meget på brugervenligheden af hjemmesiden. Udover det, så er hjemmesiden proppet med frække kvinder, mænd, par og transvestitter, der bare sidder og venter på at være se mere af dig, og vise sig frem for dig.

Uanset hvornår du besøger hjemmesiden, vil der være masser af modeller online. Selv tidligt om morgenen, vil du kunne finde smukke cam modeller, der leger foran sit HD-webkamera - så du kan nyde showet i høj kvalitet.

Hvis du ønsker at tilføje en model du har set til din favoritliste, men ikke kan huske navnet, så er der hjælp at hente. Du kan ganske simpelt klikke på "senest viste modeller", og så kommer hele listen frem.

Når du har oprettet en profil, så begynder alt det sjove. Du kan eksempelvis tilføje en model til din favorit-liste og få notifikationer, når de går online. Hjemmesiden tilbyder også cam2cam, så du kan vise dig frem for modellen også, og i kan lege og udforske sammen. Alle modellerne er søde mennesker, så de er også altid med på en venlig chat eller samtale, hvis det er det, du ønsker.

XLoveCam har en yderst avanceret søgemaskine, som du enormt simpelt kan benytte dig af. Hjemmesiden fungerer lynhurtigt, og er faktisk en rigtig pæn designet en af slagsen.

Opsummering af funktioner og brugervenlighed:

  • Tilføj modeller som favorit
  • Nem og effektiv filtrering samt søgning af modeller
  • Oprettelse er ekstremt hurtigt klaret
  • Du har mulighed for at lege cam2cam med modeller
  • Du kan afprøve hjemmesiden gratis, og endda se modeller

Priser & omkostninger

Som udgangspunkt skal du ikke have pungen op af lommen. Du kan ganske gratis kigge på de frække cam modeller, og endda skrive til dem - helt uden at oprette en profil.

Hvis du ønsker opmærksomhed fra de modeller du kigger på, bør du dog nok registrere dig - ellers står du blot som "Gæst", og modellen ved, at du ikke har oprettet en profil. 

Som mange andre Cam sider, er XLoveCam baseret på et Token-system. Det betyder, at hvis du vil i privat-show med en fræk model, så koster det X antal Tokens i minuttet. Der findes også andre features på siden, som kræver Tokens.

Modeller fastlægger selv deres minutpriser for privatshows, men langt de fleste ligger lige omkring 2$ i minuttet (under 15kr). Du vil dog støde på nogle, som vil have væsentligt mere, og du kan derfor ende ud i en lille ekstra omkostning, hvis du ikke passer på.

Eventuelle ulemper

Det er svært at finde deciderede ulemper, ved at benytte camsiden XLoveCam. Langt de fleste modeller tager en ganske fornuftig pris for privat cam shows. Dog vil du møde nogle, der koster en del mere, og så kan det godt gå hen at blive en smule dyrt - men du kender altid prisen på forhånd.

Konklusion

Den hurtige konklusion er, at XLoveCam er en rigtig god side med høj kvalitet, og mange lækre modeller. Som alle er klar til at lege frækt med dig - og for dig. Uanset om du ønsker at være fræk med en mand, kvinde, transkønnet eller et par - så kan du finde lige dét, du leder efter. Antallet af online modeller på ethvert givet tidspunkt temmelig højt, så du kan få stillet dine frække lyster uanset tidspunkt af døgnet.

Du bør helt bestemt give den et skud, så du kan se for dig selv - det kan jo være at den passer til netop dig, dine behov og din smag.


Tags

Anmeldelse, Camside, Review, XLoveCam


You may also like

My free Cams

Sex På Cam – sådan får du fræk cam sex

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>