Pornhub Live – Ameldelse og frække alternativer →

klik og læs mere...

Hvad er det gode ved Pornhub Live?

En af de første og mest væsentlige fordele er antallet af modeller herinde. Uanset på hvilket tidpsunktet af døgnet du vil se på noget fræk cam sex, så er der masser af muligheder for dette. Uanset om du vil have et frækt onani-show inden sengetid, eller bare se en smuk kvinde ælte sine bryster om morgenen. Jeg vil påstå at der altid er hundredevis (hvis ikke tusindvis) af modeller online på ethvert givet tidspunkt.

En anden fordel er, at du ganske gratis (og uden oprettelse) kan begynde at se på de lækre modeller. Det er dog ikke sikkert, at du altid vil kunne finde deciderede sex-shows, da modellerne oftest skal have drikkepenge i form af Gold, for at udføre forskellige ting i deres shows.

Det virker sådan, at du klikker på en model du kan lide, og gerne vil se mere af. Herefter kommer du ind i hendes/hans Live show, hvor der allerede er seere i forvejen. Hvis du er heldig, er der nogle af de andre seere, som giver hende drikkepenge, for at hun eksempelvis leger med sin dildo eller udfører noget andet seksuelt. 

Muligheden er der også for at få et helt og aldeles privat eksklusiv show, eventuelt med cam2cam funktionen tændt, så I kan se hinanden og lege mens I kigger på hinanden. Denne funktion er helt sikkert en af mine favoritter, og ender altid med at være virkelig frækt!

Herinde findes der nogle forskellige former for chat - først den gratis version som beskrevet ovenfor. Derudover kan du også deltage i Private chat og Exclusive chat. I Private Chat har andre medlemmer mulighed for at "spionere" på jer, og kigge med - det er dog kun dig og modellen, som kommunikerer med hinanden. I Exclusive Chat har ingen udover dig og modellen mulighed for at se, hvad der foregår. 

Der findes også GOLD Show. Det foregår sådan, at en model sætter et mål på X antal gold, og hvornår det skal være nået. Der findes højst sandsynligt også en beskrivelse af, hvad showet vil indeholde. Nu er det så op til seerne at spæde til med Gold-drikkepenge, så målet kan nås og showet begynde. Hvis målet ikke bliver nået eller modellen forlader showet, beholder du dine Gold.

Jeg kan helt klart anbefale dig at prøve Exclusive chat med Cam2cam etableret. Selvom det kan lyde en smule dyrt, så er oplevelsen helt sikkert det værd - og efter min erfaring, behøves der ikke mange minutter, før du er færdig 😉

Hvad koster Pornhub Live?

Det kommer først og fremmest an på, hvor meget du har lyst til at bruge herinde. Du kan bruge 0kr eller du kan bruge tusindvis af kroner, hvis du har lyst til dette.

Inde på Pornhub Live bruges Gold som valuta. Du køber Gold for dine rigtige penge. 1 Gold svarer direkte til 1$ (ca 6kr), så det er nemt at holde styr på.

Herefter kan du vælge at bruge dine Gold på private shows, exclusive shows, Gold shows eller som almindelige drikkepenge. Oftest er det sådan, et jo mere populær en model er, jo mere koster et show - så det kan absolut betale sig, og se om der er nogle mindre populære modeller tilgængelige. Det er der somregel.

Her er nogle pris eksempler:

Gold-show med finger-onani, dildo-leg i missionær stilling, cowboy stilling, og doggystyle til 50 Gold (hvor anal og squirt inkluderes ved 150 Gold).

Gold-show med fisse-leg, Dildo blowjob og Double Penetration til 25 Gold

Hvilke sexede modeller finder man?

Pornhub Live har et gigantisk udvalg af modeller, og jeg vil vove den påstand, at du altid finder tusindvis af modeller online - på ethvert tidspunkt af døgnet. Der er modeller fra hele veden, hvilket giver et dejligt bredt udvalg.

Eftersom du finder tusindvis af lækre cam-modeller, så har Pornhub Live gjort det nemt for dig at sortere og filtrere. Du kan filtrere modeller efter hvilket land de er fra, alder, og selvfølgelig kategorier. Vælg mellem forskellige kategorier som anal sex, asiatiske modeller, store/små bryster, latina, par, lesbiske, bondage, BBW og meget mere. Når du vælger en af disse kategorier, vil der vises modeller, som passer ind i.

Du har også mulighed for at sortere alt efter hvilket show, du gerne vil se, eller benytte de populære tags som eksempelvis "sexy feet, transgirl, beautiful eyes, deep throat, pierced nipples" og så fremdeles.

Hvad er de eventuelle ulemper?

Stort set alle hjemmesider har en eller flere ulemper, og det gælder også Pornhub Live.

Her på siden skal du indtaste et betalingsmiddel, når du opretter dig som bruger. Tilgengæld vil du efterfølgende nemt og hurtigt kunne købe Gold.

For at få fuld valuta af modellernes sexede shows, kan du næsten ikke undgå, at skulle bruge penge - ellers vil du bare kunne sidde og vente på, at andre smider Gold drikkepenge og får showet i gang.

Tilsyneladende ingen kvinder/modeller fra Danmark herinde. 


...måske en af disse udvalgte modeller kunne interessere dig?

Bedste alternativer til Pornhub Live

#1

⁕ 650+ online

 • Chat med Webcam modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellers vibratorer
 • Tusindvis af modeller fra hele verden
 • Kan benyttes gratis betalt

#2

⁕ 750+ online

 • Chat med Cam Modeller 24/7
 • Tag kontrol over modellernes sexlegetøj
 • Tusindvis af frække modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#3

⁕ 470+ online

 • Private & sexede cam-shows
 • Bestem hva modeller skal gøre
 • Eksklusive og smukke modeller
 • Kan benyttes gratis betalt

#4

⁕ 270+ online

 • Private & frække cam shows hele dagen
 • Shows med kendte porno modeller
 • Kontroller modellernes sex legetøj
 • Kan benyttes gratis betalt

#5

⁕ 1000+ online

 • Frække cam oplevelser i massevis
 • Se cam shows gratis
 • Masser af lækre nøgenmodeller online
 • Kan benyttes gratis betalt

Jeg håber, at du kunne bruge noget af al denne information. Jeg har tidligere brugt Pornhub Live en hel del, og syntes, at du og mine læsere skulle få noget ud af mine erfaringer.

Hvis du kunne lide dette, så har jeg skrevet masser af andre anmeldelser - læs eksempelvis mere om My Free Cams, Jerkmate eller måske den danske cam-side DKWebcam.


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>